Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mm2118

Marketing

:!:..Life must go on..but with happy ending...:!:

..*Ovaj post moram napisat;ne mogu opisat zašto, zapravo nitko me ne pita zašto, pa ću u tišini reći:
" U zadnje vrijeme, osjećam se doista mutavo ne pada mi trenutno ni jedna riječ za opisat svoje stanje, kao da sam živjela život ali sam toliko toga prepustila, kao da sam nešto imala u rukama, gotovo bilo je moje, ali to je nestalo, nisam ni uspijela zatvoriti ruku da to zadržim. Osjećam se kao da sam propustila pola života, samo jer mi se nije dalo uživati u njemu. Posvetila sam se školi; razočarala sam se pojavom običnih četvrtica, osjećaj uspijeha je predivan, ali je gorak kada sam zbog svoje lijenosti taj uspijeh počme blijediti.
Zbog neuspijeha kojeg sam umislila, počela sam se osjećati usamljeno, jadno i nepotrebno. Nisam mislila uopće, zašto je to sve, no za to sam otkrivila ljude do kojih mi je jedino stalo, najlakše mi je to bilo učinit. Ne otkrivit sebe, već druge, to ne radim samo ja, već i drugi, no ovaj put sam se zatekla u nečemu što doista mrzim kod ljudi. Otkrivila sam sam prijatelje, ljude koji me razumiju, poštuju i cijene, samo zato što oni nisu bili uz mene kada sam se osjećala usamljenom. Nisam ni razmišljala da oni uopće ne znaju kako se osjećam, pa sam se i zbog toga naljutila, što oni uopće ne znaju što se sa mnom događa. Sada znam da uopće nisam željela da oni znaju da se osjećam toliko jadno, ponajviše jer su oni razlog zašto je jedan "loši dio mog života" iza mene, i ne želim da znaju da se povremeno osjećam jadno, iako oni misle da nema sretnije osobe od mene. I onda sam ih napala smatrajući njih jedinim krivcima za ovo moje "neopisivno jadno" stanje, i kao što sam mogla očekivat, govorili su mi da sam to umislila i da izigravam žrtvu. I nakon što sam radi Monike izbacila to iz sebe, i pročitala sam to što sam napisala u fazi bijesa, shvatila sam da nema istine u tome, da to uopće nije razlog zašto se osjećam loše. Da oni nisu uopće ni blizu tome što se osjećam ovako nepotrebno.
Sada se osjećam doista jadno, jer ne mogu jednostavno naći načina da im se ispričam, jer ne postoji, povrijedila sam ih svojim glupim i nepromišljenim zaključcima. Ja sam ispala loša prijateljica, moram priznat da to i sada jesam. Povrijedila sam ljude do kojih mi je stalo, tako da sam i loša osoba.
I nemogu više ništa zatražit od vas jedino da mi oprostite..


by: Insy "glupača"

Post je objavljen 09.02.2008. u 14:09 sati.