Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crdsa17

Marketing

Cristiano Ronaldo ''najbolji sam na svijetu''...lol...-kak' umišljeno!!!=P

Evo ppls ne mogu vjerovati ni ja sama da već pišem novi post al' eto kada ima super vijesti krenutićemo od Cristiano izjave da je najbolji na svijetu!!!
-Nemoram nikome dokazivati da sam najbolji. Mislim kako sam svojim igrama u dosadašnjem dijelu sezone to već pokazao. Ako budem proglašen najboljim na kraju sezone, neće to biti iznenađenje, rekao je 23-godišnji igrač Manchester Uniteda. Spreman sam za sve izazove koji me očekuju. Jako sam ambiciozan i želim osvojiti sve, Europsko prvenstvo s Portugalom. Baš ga to vjerojatno dijeli od titule najboljeg. Kad je bilo najpotrebnije, nije bio najbolji on, već Kaká.


Nogometaš Manchester Uniteda u sprinterskom je dvoboju pobijedio Bugatti Veyron, jedan od najbržih automobila na svijetu...

Od trkaćeg automobila koji do 100 kilometara na sat ubrzava za samo 3 sekunde te postiže maksimalnu brzinu od 400km/h, Ronaldo je bio brži na snimanju Nikeova reklamnog spota. Reklamira, zapravo, svoje nove kopačke - Nike Mercurial Vapor IV, koje će Portugalac prvi put nositi na sutrašnjoj (subota) prvenstvenoj utakmici protiv Newcastlea. "Najljepši mi je trenutak videa onaj kad automobil ubrzava istodobno samnom, a ja na kraju ipak pobjeđujem - izjavio je Ronaldo nakon što je vidio spot.




L*U*D*A*R*A...=)...$$$



Post je objavljen 09.02.2008. u 09:24 sati.