Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/locaisthebest

Marketing

Drugi dan sa blogićem!!!

Ej ljudi !Evo me!joj rano sam se probudila a baš sam se htjela odmorit!!!!!!
Danas idem na neki rođendan na koji mi se baš i neide jer su tamo svi mali klinci!!!!!!!!Mislim 3. raz.(valjda).Al tamo će biti moja prijateljica pa mi neće biti možda tako dosadno ali ne mislim ostajati dugo možda do 7 jer rođendan počinje u 5!!!!Al prije rođendana se idem možda rolati sa Tesom u grad (ako ste pročitali ono o meni znate tko je Tesa)!Al možda sa nama ide još jedna naša prijateljica Matea!A onda poslje rođendana ako Bog da Tesa će doći prespavati kod mene!!!!

Joj !ja sam vam bila u krizi!!!! tj. za vikend sam sanjala nešto što me dovelo do krize!!!!U krizi sam bila 4 dana!!!!Joj kak su me u školi Tesa,Matea i Ana tješile!!!!Onda je Tesa bila opet u krizi!!!!O isuse!!!!!!!!!!
Meni je falio moj simpa!!!(neću reći ni ime ni prezime)ali bila sam u krizi jer živi daaaleko!!!!!!On živi u Rijeci a ja u Daruvaru!!!!!!!!Vidimo se samo preko ljeta na Moru!!!!!!!!Ali ja ljepo imam DVD sa mora pa ga vidim skoro svaki dan!!!!!Ali to nije isto kao u živo!Samo jednom sam s njime razgovara i to sam ga pitala očeš bonbon!!!!OOOOOOOOO Bože koji je meni!!!!Pa šta kad mi je mama rekla da sve pitam onda sam sve pitala!!!!A taj moj simpa je sin od naših prijatelja a njegova sestra i ja smo si dosta dobre pa ću malo kopati mo njenom mobu da nađem broj!!!!ha ha ha!!!!Bye Bye!!!!


Post je objavljen 09.02.2008. u 07:10 sati.