Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Pitajte wedranowskog - ŠTO JE BILO PRIJE - JAJE ILI KOKOŠ? :))))

ja znam naravno.. nije mene nitko ni pitao...
dakle.. šta je bilo prije - jaje ili kokoš...

e dragi ljudovi...
onda je bilo ni više ni manje glupih ljudi koji su se zamarali pitanjem
ŠTA ĆE BITI PRVO??? - JAJE IL KOKOŠ

e to je bilo davno prije ovog našeg pitanja sada...
a ipak nakon toga..
naravno da je kokoš bila prva jer je ona jedino mogla nesti i prvo jaje.. jaje nikako nije moglo nesti kokoš.. jaje nije moglo kljucat kukuruz okolo kad nema kljun.. a ni noge.. dakle kokoš je bila prva.. naravno jaja su sad prestigla.. al nije vazno..

kotač povijesti... ilitiga točkovi..

jednom kokoš sjela u gnijezdo da odspava nakon vecernjeg sexa s pjetlom i sad joj muka i skuzi da je trudna.. a nije imala vremena ona sad pazit na to malo koje che se "okotiti" (to je bilo onda) i misli ona sta da radi.. rastrgat che ju dinosauri i lisice ako ga ostavi samog ,velike crne ptice che ju odnijeti ovo ono a i nije ona mogla sjediti cijeli dan kao danas i gledat maxTV ili surfat netom.. onda su kokoši kljucale i po 30 kilometara od kuće i letile nazad.. sad se sve uljenile i samo sjede, krila sluze za podići prašinu.. i znala je da se mora hranit i ond a jer che umrijeti prije nego okoti..
i sjeti se da bi mogla kljuckat sitno kamenje kako bi formirali zastitu za to njeno mlado u trbuhu pa kad se okoti da izgleda kao kamen i druge ga zivotinje neche dirati. i ode ona u našice cement kod čike Nosoroga i kaže - "dajte mi 50 kg ovog cementa opće namjene niske toplinske hidratacije". reče nosorog - nisi normalna kokošja glavo piše da nije za hranu, al nek ti bude i napati joj 100 dinara.
i tako kokoš dovuče vreću doma i stade malo pomalo jesti.. prvo uz žgance i mlijeko a kasnije "nasuvo".. kupi video kazetu od Sindy Kokoš Kroford i stade da vježba aerobik kako bi jajetu dala fini aerodinamični izgled kako bi ga lakše izbacila iz svoje važin... i tako je KOKOŠ izglegla PRVO JAJE koje je mogla ostaviti da leži kao kamen dok ona skupi dosta kukuruza i crva da nahrani mladog..

tu uletavaju neki analitičari povijesti same i kažu slijedeće proljeve koji nemaju veze sa zivotom.
"wedranowski ..ne mogu si dopustiti da ti ne demantiram tvoj komentar... jaje je bilo prvo i snijeli su ga gmazovi.... :)"
kao da me je šilom ubo.. šilom.. tako sam skočio odmah da mu bacim istinu u oči..

lijepo mu kazem - ajde daj ne kenjaj.. tuče se vitez sa gmazom i ovaj jaje snese.. koje nebuloze... osim toga sve su ih pobili jos prije 100 godina.. nisam nikad gmaza vidio da jaje nese bokte.. samo kokoš.. a nisam ni kokoš vidio da riga vatru.. samo tvrdo samljeveni kukuruz bez onog supera za piliće.. tako da.. nisi u pravu..

analitičar
quote wedranowski - "nisam nikad gmaza vidio da jaje nese bokte.." (nasmijavši se pritim garant kao "pametan sam ja")
halooo.... krokodili, kornjače, čudnovati kljunaš (jedan od boljih primjera..životinja koja je stala na razvoju prema ptičjem rodu - koji više nije gmaz).... gušteri...Aligatori ...zmije...

wedranowski vec sada bijesan sjeda za tipkovnicu...
- krokodil ne nese jaja bokte!! odakle vam to? ni kornjače.. kru te onda nebi imali kokošinjac nego KORNJAČINAC ili KROKODINJAC.. jebote.. idem bacam kukuruz da nahranim krokodile da mi jaja snesu.. haha krokodil u gnijezdu.. eno krokodila sjedi u KROKODILNJAKU gore na prečki i KROKODIČE... KROKO DAAA!!! KROKO DAAA.... a KROKODJETAO viče KROKORIKUUU jebem vam mater, eno ustaju svi krokodili u susjedstvu..

imam ja doma nekoliko krokodilki.. eno dvije žute, četiri GRAORKE i jos nekih smeđih... haha ne moš reci onda "ispilila mi se kvočka nego ispilio mi se krokodil.." jebote kolika bi to lisica morala biti da mi ukrade krokodila iz KROKODILNJAKA...a nebi ni lasica ukrala jaje da zna šta je unutra.. jebote iz đepa izvuče otvarač otvori jebeno jaje i ono iznutra ju poždare kao čajnu paštetu.. ili de, kak bi mo onda izgledao zamrzivač kad unuta 40 bezglavih krokodila.. McKroko..
eno kljuca kukuruz onim 70 zuba.. nježno lovi zrnca..
bzvz.. ne vjerujem...
a gle kornjače nisam ni spomenuo jos.. ne želim ni pisati..

analitičar već sa manjkom teorija i pri kraju snaga povlači jako glup potez želeći ispasti neodređen i smiješan još više ljuti wedranowskog i zarađuje jos jednu teoriju ukapajuci se dublje i znanstveno blato..

wedranowski s odsjajem neonki u očima pogleda u daljinu, nasmjehne se i lagano odgovori..
e vidish to mi nije nikad bilo jasno.. KOJE KVAKE? jel ove naše obične u L ili one okruglaste američke? jel može uopce europska kokoš-krokodil nesti američke kvake? jel one isto budu u jajima i ljusci od cementa opće namjene niske toplinske hidratacije ili imaju neku posebnu ljusku? el europske kvake budu po više komada u jednom jajetu ili jedno.. nema smislia.. a teško da jaje bude u obliku kvake.. i uopce teško da kvaka bude u jajetu.. osim one američke.. to je realno njihovo.. a šta je s kvakama blizancima?? jel se te obje okrecu uljevo ili jedna lijevo jedna desno,, naravno ako su američke.. šta ako su europske? jesu osjetljive onako male? jel idu na kukuruz ili odmah kljucaju? kako jednaa kvaka moze kljucati kukuruz?...

i da.. uvijek sam se pitao dal su te kvake jestive i dal u njima isto postoji žumanjak? ima jos toliko neogovorenih pitanja a mi se zamaramo tko je bio prije.. jaje ili kokoš..

tu wedranowski daje vremena analitičarima da provjere sve spise podatke usporede o postanku kokosi i jajeta i dali ce tko na osnovu tih gore navedenih podataka donijeti konacni zakljucak ali djabe..

wedranowski - e vidite.. bas gledam cijelo vrijeme i šutim da vidim hoce li netko bar se dosjetiti i sad smo tu nadomak rijesenja postanka jajata ili kokoške ali opet nitko ne mrda mi malo..
dakle
riješenje leži ni višem ni manje nego u ZECU!!!
sad se pitate "koji kurac ima zec sa jajima??"
e pa.. tko nosi jaja za Uskrs? ZEC... svi koga pitas svi kazu ZEC.. nije nije rekao krokodil ni kornjača ni neki tamo gmaz što onaj nalitičar trabunja.. nitko nije čak ni rekao KOKOŠ...

na pitanje TKO NOSI JAJA ZA USKRS??? - JEBENI ZEC!!!
odakle mu jaja? vjerovatno iz je izlegao.. znači da živimo u zabludi...
rekao bi jedan s kobajagrande.com
" na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina, mislim na ovome svetu što bi-na-glasio da propaganda, što većina kažu.. da ovome.. nije istina..."

tako djeco draga.. ako me jos itko ikada upita
ŠTA JE BILO PRIJE? KOKOŠ ILI JAJE?
reći cu mu "ZEC pizda ti materina.."

pozdraw
dr.scl.kom. wedranowski

c/p sa wedr - NEŠENAL ĐIOGREFIK - abaut a čikn en a eg..
by wedranowski

Post je objavljen 09.02.2008. u 04:19 sati.