Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Malo novih aktualnih novosti



Eto, čovjek se dobro ne okrene i ode tjedan. Nama je protekli tjedan bio pomalo slavljenički (proslava Anjinog 5 rođendana) no to ne znači da nismo i Anja i mi bili aktivni.
Anja u ponedjeljak sa mamom Jasminom odlazi na rehabilitaciju u Krapinske Toplice u trajanju od tri tjedna. Kako Anja ne može samostalno biti u toplicama, komisija je odobrila mami Jasmini pratnju i smještaj . Anja će u Krapinskim Toplicama imati kompletan program rehabilitacije što uključuje : logoped, psihologa, radne terapije, fizikalne terapije, i bazen. U punom pogonu je od 8 ujutro pa sve do negdje do 15h popodne. Nadamo se da će konačno ova rehabilitacija uspjeti (prošle dvije planirane su propale, zbog pogoršanja Anjinog zdravlja).
Što se tiče epileptičnih napada oni su i dalje prisutni i to i dalje jakog intenziteta.
Apilepsin sada troši u manjoj dozi od predviđenog jer nam je jedan dan povraćala tako da je do daljnjeg na toj dozi ako se pokaže da može na višu dozu u dogovoru s njezinom liječnicom ćemo povisiti.
U utorak će nam biti gotovi nalazi krvi (koncentracija lijeka u krvi) koje smo radili jučer.
Dakle kod nas nikad nažalost dosadno.
Jučer je tata Tomislav bio gost na drugom programu Hrvatskog radija. Tema je bila naša novoosnovana Humanitarna udruga „Mala Anja“.
Ovim putem se zahvaljujemo voditelju emisije gospodinu Ljudevitu Grguriću koji nas je pozvao u emisiju kao i svim suradnicima Hrvatskog radija drugog programa.
Kad smo eto dotakli i tu temu oko naše udruge, možemo Vam reći da udruga radi polako i sigurno i ide zacrtanim ciljem a to je pomoć roditeljima djeci s posebnim potrebama kao i samoj djeci. Također Vas obavještavamo da naša udruga radi na jednoj velikoj humanitarnoj akciji koja će biti popraćena medijski a koliko će biti velika reći ćemo Vam samo to da je jedan veliki medij suorganizator s našom udrugom u toj humanitarnoj akciji.
No više o tome saznati ćete vrlo brzo, kako kroz medije, tako putem naše web stranice i našeg bloga.
Što još reći na kraju nego, ugodan vikend želi Vam neumorni trio!


Post je objavljen 09.02.2008. u 08:00 sati.