Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomar

Marketing

Po čemu smo osobiti...

Naši proizvodi proizvode se isključivo od organski uzgojene soje.
Time dajemo prednost proizvođačima koji imaju, po našem stajalištu, ispravan odnos prema zemlji.

U procesu termičke obrade koristimo zemni plin kao energent.

Druga najvažnija sastavnica našeg proizvoda je voda. Voda koju koristimo u proizvodnji ima izvorsku kvalitetu i ljekovita svojstva. Znamo kako je to danas gotovo nemoguće, mi smo u tome uspjeli. Kako to uspijevamo, to zadržavamo kao poslovnu tajnu. Zbog vode naša proizvodnja je ograničenog kapaciteta.

Našim stilom proizvodnje nadovezujemo se na japansku tradiciju gdje se proizvode mekše vrste tofua. Najbolje ga je usporediti s meko kuhanim bjelanjkom jajeta, ako niste vegan, ispričavam se navedenima. Takav tofu najbolje je kupovati u nezapakiranom obliku, ambalaža naš proizvod deformira, i nije najbolja estetska solucija. Međutim ona nam omogućuje sigurnost i ovakav oblik trgovine.

Povremeno ima odstupanja u kvaliteti zbog sirovine, temperature, godišnjih doba i nekih drugih ne tako vidljivih faktora. Možda ovdje treba nešto opisati: proizvodni ciklus izgleda poput budističkog spiritualnog povlačenja i traje cca 15 h intenzivnog rada i koncentracije... može vam ovo biti smješno, no međutim to je tako.

Naš proizvod je živ i mi proizvodimo živu prirodu. Mnoga živa bića žele gricnuti naš proizvod, tako i mikroorganizmi, kako bi stigao do kupca proizvod štitimo tako da koristimo specijalnu ambalažu koja ima određena fizička svojstva. Ako naša tehnika malo odstupa može se dogoditi da proizvod nije zaštičen te dođe do kvarenja. No naša metoda je sigurna, i smatramo da u odnosu na konkurenciju pružamo najviše sigurnosti.Povrata gotovo nema. Vaša je odgovornost da ukoliko utvrdite da je vrečica s proizvodom napuhana odvojite isti. Isto tako ukoliko se pojavi kupac s proizvodom kojem nije istekao rok koji mi garantiramo da isti reklamirate tj. zamijenite.

I na kraju, važan je meštar koji sve to uobličuje, vaš tofu majstor je višegodišnji spiritualni praktikant upućen u važnost poruka koje se unose u hranu. Naša misija je proizvoditi hranu za mentalni, fizički i spiritualni napredak čovjeka. Hranu koja je dobra za um i za tijelo u isto vrijeme. Biti uravnotežena uma i napredovati spiritualno, može se samo pazeći na kvalitetu hrane kojom se hranimo.

Sve to zajedno daje proizvod s osbinama koje vam svakodnevno dostavljamo.


Post je objavljen 08.02.2008. u 18:01 sati.