Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klodica

Marketing

Love story i fotografi



Jeste li Vi svijesni kako fotografi i snimatelji oderu mladence??
To nije normalno!!!!!

Cijene se kreću od 4 000,00kn - 15 000,00kn

Pa manje ću platit svirce nego fotografiranje!!

Grrrrr.....pip...pip...pip...pip....materina.....

Jedan mi je čak rekao da NE želi slkati ako bude poslije 18h morao slikati mladence vani...jer nema sunca!!! Jebote kak se cijene!! I to je 5 mjesec i dan je tada i sve se vidi!!

I kaj će nam 600 slika!?? Mislim stvarno?? Dovoljno mi bude do 100 slika...ma ni toliko...previše sam rekla...

I onaj glupi Love story kaj sad snimaju...bljak... (to je sad novo izmišljeno, da mladenice snime negdje kao se ono "kao" oni upoznaju i bla bla bla..beru si ružice....ljube se...grle...vole...gledaju ...gledaju u kameru kao da su duha vidjeli ...)....

A snimatelja svakakvih ima...neki slikaju profesionalno i sve 5...ali cijene su ima stvarno pre pre pre visoke....a neki snimaju za srednju cijenu ali očajno, mladenki snimaju samo glavu, vrte s kamerom kao s loptom itd.

U Kc su stvarno svi fotografi i snimatelji preskupi...orijentirala sam se na Vtc...tamo su za 1000,00kn jeftiniji.

Baš si nešto mislim (da, ja ponekad i mislim hehhe)...stvarno, kome roditelji ne plaćaju svatove bolje da se samo uz neku večericu s kumovima ožene i gotovo, jer ovako se ne isplati.
Mi imamo tu sreću da će naši roditelji to platit i mi ćemo si uzet novce od dara...obnovit stan i tako...ali oni koji to ne mogu, koji od "dara" moraju platit salu i sve ostalo...bolje da to nit ne rade...mislim, na veliko...

------------------
Malo sam isfrustrirana cijenama...samo to...wave

rolleyes





Post je objavljen 08.02.2008. u 14:19 sati.