Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teskastranazivotaljubav

Marketing

...svake se noci tiho pomolim sa željom da te sutra ugledam i sve bi dala da te samnom da te dotaknem samo na tren..

Let me be your hero

Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?

Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight?

I can be you hero baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away

Would you swear that you'll always be mine?
Would you lie would you run away
Am I in to deep?
Have I lost my mind?
I don't care you're here tonight

I just want to hold you
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
Well I don't care you're here tonight

You can take my breath my breath away
I can be your hero


Evo dolazi i subota još jedna..nadam se da nece biti kao prošla..sutra imam taj događaj..sve sam u tome..onak o tome stalno razmišljam..a naravno ako razmišljam o tome onda razmišljam i o "romanticnom"..da znam da je puno vas reklo "nije te zaslužio" i "ima drugih decki" da znam i ja to..ali opet kad nekog zavoliš ne pomaže to ti što ima drugih kraj tebe..za tebe jednostavno postoji samo on i nitko drugi..
Kad samo kod drugih decki..ne znam koliko se vas sjeca onog mog bivšeg što je mutio sa moj frendicno..on još uvijek ludi zamnom..neku vecer me zvao da izađem van da me samo vidi,da ne može bez mene,da ludi i to..i ajd ja sam izašla..i naravno završili smo zajedno..i dogodilo mi se nešto što baš i nije super..ja bila s njim u autu i onak ljubili se i ja zatvorila oci dok sam se ljubila s njim..i onak otvorim ih i odjednom mi se pred ocima pojavi lice "romanticnog" ja onak stala i gledam a mene on pita šta ti je..ja onak ništa..i nisam mogla vjerovat..da mi se to dogodilo..mislila sam ako budem s nekim bit ce mi lakše necu mislit na njega i možda se i zaljubim u nekog drugog..ali kao što ste i skužili ne idem mi baš..
Ne mogu ga izbacit iz glave..i na neki nacin ne želim to..ovih dana sam tako pozitivna..ONA me je neki dan pitala jel ti nisi u kurcu..a ja njoj onak pa ne..nemam razloga jel sam na neki jako cudan nacin uvijerana da ce mi odgovorit..baš me neka pozitiva puca..nešto u meni ne da mi da mislim loše.a meni tako odgovara..
Da nešto me jako iznenadilo kod tog mog bivšeg..tu vecer mi je onak u facu rekao volim te,ne mogu bez tebe,jel ne vidiš kakav sam od kad nisi više moja..a je baš se vidi po njemu..onak decko je baš zaljubljeni i to svi koji ga znaju tj. njegovi frendovi kažu i uvijek kad mene vide peglaju me zato što je on zaljubljen..
Ja vam to ne mogu objasnit..s njim..sve je cudno..ono budemo zajedno bude nam super..i sutra me krene strašno živcirat..fali mi kad se ne javi..a opet kad se javlja cesto živcira me..ja i ONA smo baš pricale..i kažem ja njoj kao što cu i vama reci...da imam osjecaj da je to samo navika..i neka tjelesna privlacnost..i sama sam joj rekla da mi se javio "romanticni" u subotu da ja ovog više ne bi ni pogledala..baš sma kucka zar ne..? a šta aj mogu kad ne mogu protiv sebe..jendostavno to je jace od mene..valjda tako mora biti..ne znam..
Još samo jedan dan..i nadam se da ce onda konacno odgovorit..nisam mu se javljala ovaj tjedan..i nisam ni planirala..jel ne želim si dozvolit da ja letam za nekim..ne..dobio je slike...koje sam mu obecala..a sad je sve na njemu...pokazala sma da mi je stalo..da mi znaci puno..a sad samo ostaje moja nada i njegov odgovor..
Znam ako odgovor bude negatvni da cu neki mjesec dva biti u bedu malo cesce plakat ali šta onda..i to je život..isplakat cu se i otugovat i nastavit dalje..a ako odgovor bude pozitivan mislim da cu završit na psihjatriji od srece..
I tako moji ovaj tjedan se svodi na "romanticnog" iako se neki decki kao naprimjer moj bivši trude da ga zaboravim na tren ne mogu..ali zanimljiivo kako decki kad shvate da cure njih ne vole napravit ce sve da iskvare tog decka kojeg mi volimo..npr... ja sliku od "romanticnog" držim na mobitelu..i to bivši zna..i sad zadnji puta kad smo bili zajedno on nešto sere de makni njegovu sliku..šta ce ti ta slika na mobu..a ja onak na to baš namjenro kažem pa držim ju zato što mi je stalo do tog decka..u tom me trenu jako naživciro..
Tko da danas se moram odmorit i pripremit za sutra..i naravno misli usmijerit u smijeru "romanticnog" i uživaj u pozitivni...a sutra..mislim da ce mi sutra biti najgore..jel cijeli dan necu biti kod kuce doci cu tek navecer..tako da necu znat jel mi šta odgovorio do navecer..joj..ako sutra prežive moji živci onda mi treba dici spomenik..hehe..
Da sanjala sam "romanticnog" opet veceras..san je bio..joj..odlican..da je došo..i onak priredio mi iznenađenje onako soba sva u ružama..ma odlican san..tako sam bila sretna..mislim da me taj san drži cijeli dan ovakvu..
Dragi moje dozovlite srcu da voli koga ono hoce i nemojte ici protiv njega..
pusaaaa od izgubljene u ljubavi

Post je objavljen 08.02.2008. u 14:12 sati.