Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

VEČERAS MONTEFON! :)))))

Hello!
Danas je Montefon!!!!!!!!!!!! NAPOKON!!!!!!!!!! Jedva sam dočekala!!!!!!
Eto došla sam samo zbog toga da vam javim..a i sami znate već! :) Večeras je prijenos u 20h na RTCG. Snimat ću pa će bit slika,a ako ne bude veliki snimak onda ću ga postavit na download ili na Youtube.
Kod mene ništa novo..škola super..ide zasad! :)
Pozz&velika pusaaaaaaaaaaa

Večeras dodjela Montefona

Podgorica - Ovogodišnji, sedmi Montefon biće održan večeras u velikoj sali KIC-a "Budo Tomović", a počinje u 20 časova.
- I ove godine imaćemo 11 nagrađenih, ali ćemo dati i tri specijalne nagrade. Dodjelu priznanja otvoriće nastup Stevana Faddyja koji je, kao prvi predstavnik Crne Gore na "Eurosongu" dobio posebno priznanje - istakao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Bojan Bajramović, predsjednik Udruženja estradnih umjetnika, koje tradicionalno organizuje ovu manifestaciju. Kako je kazao, pored Faddyja, specijalne nagrade dobiće Sergej Ćetković, za najkompletniju muzičku ličnost i Luka Đurđević za najmlađeg izvođača koja nosi naziv Rođo Raičević.
- Iako je na našu adresu stiglo dosta kupona, kao i SMS poruka, mi smo angažovali tročlani žiri koji je na kraju presudio o dobitnicima. Tako su za pjevača godine konkurisali Bojan Delić, Bojan Marović i Stefan Filipović, za najbolju pjevačicu Milena Vučić, Nina Žižić i Anja Mašanović, a najzapaženije albume imali su Milena i Bojan. Najteže je bilo donijeti odluku u konkurenciji za spot godine. Jedan izvođač je dobio najviše glasova publike putem kupona, drugi pitem SMS poruka, a žiri je odabrao trećeg. U ovoj konkurenciji presudila je učestalost emitovanja spota - izjavio je Bajramović.
On je otkrio da su u konkurenciji "Grupa godine" nominovani "No Name", "Grim", "Crveno i crno","Dan poslije", a za otkriće Anja Mašanović, Ivan Čanović, Jelena Đorđević, Dado Đurović i Iva Kostić.
Za kompozitora godine takmičili su se Danijel Alibabić, Mirsad Serhatić, Dejo Božović i Slaven Knezović, a za tekstopisca Sanja Perić, Milan Perić, Kaja, Momčilo Zeković i Danijel Alibabić. U konkurenciji za aranžera nominovani su Vladan Popović Pop, Marko Đurašević, Miha Radonjić, Dejan Božović i Senad Drešević. Kandidati za "Hit godine" su "Otvoreno" Bojana Delića, "Luče" Milene Vučić, "Strogo povjerljivo" Nine Žižić i "Boje jutra" Anje Mašanović, a za najboljeg izvođača narodne muzike Jardanka Barjaktarović, Zdravko Đuranović i grupa "Prijatelji".
Pored specijalnog gosta Montefona, Saše Kovačevića, u revijalnom dijelu nastupaju Bato Vujošević, Ivan Čanović, Zdravko Đuranović i Jelena Boljević.
Voditelji programa biće Ivan Maksimović i Ivona Blagojević. Karte za Montefon mogu se kupiti na biletarnici KIC-a po cijeni od pet eura, a manifestaciju će direktno prenositi RTCG.


Post je objavljen 08.02.2008. u 10:44 sati.