Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Jelo Ž., riloudid

U drugom nastavku svog serijala, u kome temeljem svog bogatog životnog iskustva savjetuje mladim metroseksualcima, kako opstati pedeset godina poslije seksualne revolucije, Jelo Žužinek osvrće se na preljub i preispituje, koliko je u prizivanju morala u pravu bloger Don Blog.

Dakle, stvari su kakve jesu, imaju svi, pa i Vi...

Tuširanje kao takvo može izazvati niz problema. Potkožnih. Jer teško ćete partnerici pojasniti, zašto se tuširate prije odlaska s dečkima u birc na pivu. Ništa lakše Vam neće biti, ukoliko nakon napornog, frustrirajućeg radnog dana i par sati prekovremenog dođete doma – svježe otuširani.
S druge pak strane, na fukodromu /prostor vis-a-vis Muzeja moderne umjetnosti, op. pr./ kraj Velesajma riskirate biti proglašeni smrdljivim seljakom, ako niste došli otuširani.
Vaša stalna partnerica pak zbunit će se, u najmanju ruku, kad se poslije, neotuširani, ukažete s prekovremenog u oblaku ženskog parfema…

Otvarač za boce često je vrlo podcijenjen element preljuba. Kao osviješten mladi muškarac, Vi naravno shvaćate da je nezgodno valjati se u bračnom krevetu ljubavnice (naravno da to nebute sebi doma radili, prosim fino!). Znate i kako je njezin suprug za glavu veći od Vas i vjerojatno nesklon konstruktivnom, civiliziranom dijalogu ravnopravnih. Utoliko, Vi ćete biti sretni što je seks s ljubavnicom ispao brzopotezan. Upravo u trenu kad nestaje struje, sjedeći post-festum ćudoredno i moralno u kuhinji s ljubavnicom, čut ćete ključ u bravi. Njezin će Vas suprug, ništa ne sluteći, usputno pozdraviti i zatražiti od žene pivu. I jedni za Vas. NEMOJTE u mraku ustati i zbog vlastitog grizodušja naslijepo mu, rutinskim pokretom, iz druge ladice desno dohvatiti vadičep. Vi ste ipak samo gost. …

Kofrc pamuka s potkošulje u pupku već odavno nije ultimativni dokaz vjernosti. Iako su kineska pakovanja od po deset komada „za svaku priliku“ ekonomski prihvatljiva, ukazujem kako testovi izdržljivosti ne potkrjepljuju odnos vrijednosti i cijene.
Kineski modeli kofrca lako ispadaju, a sintetički udio u vlaknima – osim što izaziva alergije, očemusesavjetujtesvašimliječnikomililjekarnikom – zasigurno će kod Vaše partnerice izazvati sumnju zbog nepoklapanja kemijskog sastava. Ipak koka radi u „Ruđeru“ i ima akademsku titulu dužu od Vaše piše …
Naravno, originalni kofrci tijekom dana bilježe prirast volumena, što otežava pravilan tajming korištenja u datom inkriminiranom trenutku.
Dodatno, brižno za kasniju upotrebu odložen kofrc iz Vašeg pupka kasnije te večeri može zbuniti trenutnog supruga Vaše ljubavnice, kad ga tako odloženog i zaboravljenog spazi na vlastitom noćnom ormariću uz Drnovšekovu knjigu misli.

Zainteresiran pogled ka Vašoj partnerici - kao mladi, osviješteni metroseksualac trebali ste već znati - potencijalno je riskantan po povratku iz motela, kojeg ste naravno platili gotovinom, a nipošto ne karticom (izvod!).
Temeljem svog bogatog iskustva, Jelo Žužinek Vam očinski savjetuje da kontakt očima ne traje duže od pogleda na etiketu šampona. U protivnom, naravno ćete biti naciljani baražnom vatrom Njezinih pitanja… „Što je… Što me tako gledaš… Jel' nešto ne valja… Pa inače me tako ne gledaš kad dođeš sa sistematskog pregleda… Kaj, si razbil auto? No, mucica… ...??!!??... Muuuciiiica, kakav je to miris gela za tuširanje… Dođidođidođi… Da viiidi mama puupčić… Neeema kofrca, pa nisi ga valjda ostavio Njezinom mužu na Drnovšeku (nervozan smijeh)… Muucica, pa Ti se crveniš, no, no, kakva je to nervoza… … … “

Dragi moji mladi metroseksualci, nemojte si to dozvoliti.
Nemojte se igrati s tušem. Vadičepom. Kineskim pamukom.
Ljubite svoje curke, ženke, partnerice te suprugice. Samo njih. Ne mislim, tim redoslijedom, već respektivno.
Lakše se diše!

Do idućeg nastavka sa savjetima za neprimjetno glumljenje muškog orgazma, uz želje za ugodan vikend, kuhačom Vam maše Vaš

Jelo Žužinek


P.S.
Špajskarta danas?
Ovaj put jako jednostavno. Zbog utvrđenog djelovanja folne kiseline u prevenciji demencije – jabuka. S njom je sve i počelo.

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 08.02.2008. u 08:49 sati.