Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Žuta štampa...

Nekako još mogu shvatiti, doduše teško da se ljudi zanimaju da li Seve hrče, ima novog je*ača i kakve su joj boje gaćice kad se slika za naslovnicu Glorije.

No, da se netko interesira za ljubavni život malodobnog curetka (Gale) koji je poznat samo zato što su joj roditelji imali buran razvod (da li ona radi išta pametno u životu? uči? studira?) ili još mlađe Ele koja ispada kao sam vrag i sotona (koju su vjerojatno snimili na fašničkim ludiranjima), a zapravo se radi o pubertetskim ispadima (više - manje) prosječnog hrvatskog djeteta. Wtf?

A mi se svi čudimo na popizditis Britney-ce. Cure koja nije imala nikakvo djetinstvo, koja je s 13-ak godina izgledala kao sex-simbol (jer se to od nje tražilo kako bi se na njoj zgrnulo što više para), cure koju proganjaju oni lešinari i koja se totalno, nažalost na najgori način otkačila od real life svijeta.....

O ljubavnim jadima, ženidbama, udajama, rastajama i rađanjima meni totalno nepoznatih aktera domaćih sapunica ne želim niti komentirati. Osim da sam shvatila da su neki "naši", a neki "oni" (s područja bivše nam juge). Eto, barem kod glumaca porušene barijere...

Odakle mi sve ove "vruće" informacije?

Naime, pošto sve one krvavice iz 24sata Kraljica Majka strašno burno proživljava na način da ih proicira u svoj okoliš, pa mi drugi dan objašnjava kako su "seoskog doktora" vozili helikopterom iz naše seoske hitne (smještena je u blizini ulaza hitne službe), kako su se neki drugi poznati tukli ispred iste i sl. počela sam joj kupovati ove neke druge "intelektualne" časopise.

Pa nek se malo bori s fešn guru-ima i ostalim modnim savjetodavcima. He he...

Post je objavljen 07.02.2008. u 19:21 sati.