Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dukanovicka1c

Marketing

...Biber i čokolada...

.. eto reda radi dosla ja napisat post nakon vise od mjesec dana.. ne pitajte zasto.. jer ne znam ni ja.. belj... ne da mi se al stvarno.. ne znam ni ko gleda ovaj blog.. hahaha.. al eto ajde ajde.. napisat ću.. naslov nema posebno značenje.. to sam napisala ima pjesme koju sad slusam tako da.. ajmo da post..
... nista posebno novo kod mene nema.. skola na mjestu.. headbang.. mogla bi dobit opomenu ako me skuze.. jer recimo da sam izbjegavala nastavu prije.. ali u petak kad sam cijeli dan izbjegla nastavu, shvatila sam da sam pretjerala.. jer mi sad pedagogica prijeti da stara ili stari moraju doc opravdat.. a ja svojima nema sanse da kazem.. mozda jednog dana.. na samrti ili tako nesto.. ali sad ne.. i zato mi vjerojatno ova rospija nece opravdat a time ću skupit ravno 9 neopravdanih.. i ne gine mi opomena..
..ocijene zasad dobre.. ima puno petica.. fino.. al sutra je zajeban dan.. sve zivo ili pita ili pišemo tako da taj lijep pogled u imeniku nece dugo biti tu.. u skoli se fino moja ekipa i ja zajebavamo.. pepša i ja zajebavamo jednu određenu osobu .. hahaha.. al necu o tome.. nije vrijedno mojeg tipkanja.. al ugl.. pepša, nela, tina, lora, jelena, štefka, hela, tonka,ivana i recimo šantić.. to je ekipa koja se po cijele dan zajebava... partyfinoyes...
.. vratila se nasa PRAVA razrednica.. Radmila Radić Parlov.. profesorica iz geografije.. i sad ću citirat njene riječi danas..

Kod mene nema bosanaca, mađara, srba, četnika, ustaša i ne znam sta jos ne.. kod mene postoji samo MOJ razred!


.. žena ne zna da sam ja jako skupa.. i da bi ja bila NJENA morala bi uplatit masu € na moj račun.. yessmijeh.. ugl svi su vikali čekajte da ju upoznate i onda steknite svoj prvi dojam.. pihh.. ja sam ju upoznala danas.. prvi dojam.. -- ne znam kak cu ja s njom na zelenu granu!?


... eto dosta o skoli.. poceli su nam treninzi.. fino imamo novog trenera.. Dražen Ivanušec.. meni super trener.. nesto cemo naucit novo i kod njega.. smijeh... eto ne znam sta bi ja vama vise trebala pricat.. nista.. ja odo.. a vi kak ocete.. smijeh belj..
ajde pusaaaa.. wavemah


--> Tonka i Štefka - jos u staroj skoli.. smijeh
Image Hosted by ImageShack.us


-->Štefka i ja! - isto u staroj skoli..
Image Hosted by ImageShack.us


--> Tonka nogometasica sretan
Image Hosted by ImageShack.us


--> Ja u utorak- maškare u školi.. smijeh
Image Hosted by ImageShack.us


--> Pepša i ja danas na fotosesionu! belj
Image Hosted by ImageShack.us


-->Tina i Pepša.. sretan
Image Hosted by ImageShack.us


-->Cirkus u WC-u.. rofl smijeh
Image Hosted by ImageShack.us


--> curke iz 1.c
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.02.2008. u 22:02 sati.