Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podravec

Marketing

Dobrodosli u ETHNO duæane




Nedavno sam objavio post o tome kako sam postao trgovac u Konzumu. Obzirom na raznolike okolnosti vise ne radim u spomenutom, vec sam na osobnu radost prije nekoliko dana aktivan u Ethno ducanu.

Mozda vecina vas zna za ovaj jedinstveni ducan , odnosno niz ducana koji sadrzajem i opcom atmosferom gaje unikatni duh na ovim prostorima. Samo da spomenem ducane Ethno u Varsavskoj i na Savici u okviru trznog centra (placa) na Savici u Zagrebu, a Ethno ducani nalaze se npr. i u Dubrovniku, Cakovcu, Umagu, Sibeniku i uskoro u Splitu.

Kako sam i sam oduvijek bio zaljubljenik u etnografiju i tradicije istoka, ne mogu vam opisati pozitivni osjecaj koji gajim prema ovoj tvrtki, a sad sam i osobno dio toga. Prema sadrzajima mojih postova mogli ste zakljuciti da sam orijentiran na vise alternativni aspekt, a rad u Ethno ducanu ispunjava me u potpunosti.

Nakon Konzuma mogu vam reci da je osjecaj drukciji, puno pozitivniji osjecaj rada. Kolege koje rade sa mnom divni su ljudi i svi su razumije se istog opredjeljenja.

Ne zelim posebno raditi promocije ovim putem , ali moram spomenuti inteligentno poslovanje Ethno-a. Kod nas je uobicajeno da se popusti cak do 70% rijetko susrecu u trgovinama, a to je uglavnim vezano za vrijeme blagdana poput Bozica ili Uskrsa, te pred Novu godinu. Ethno je u ovom slucaju iznimka, te je vrijeme popusta upravo sada aktivno, pa ako ste usput na Crnomercu i prolazite Zagrebackom ulicom gdje je pozicioniran ducan Ethno koji je ujedno i najveci (s najvecim izborom artikala) naici cete na veliki naptpis na izlogu ducana: popust do 70%.

Moram priznati veliki je interes, kao i uvijek, ali uzitak je boraviti u ducanu gdje su artikli ne samo neobicni za ovo podneblje nego i na svoj nacin jedinstveni. Mnogi od vas koji poznajete Ethno ducane znate da su artikli podrijetlom iz Indije, Indonezije, Japana, Nepala, Tibeta, Afrike i sto je najbolje unatoc cijeni, a ona je sada izuzetno povojna, da je sve rucno radjeno.

Eto, pozdravljam vas iz Ethno svijeta u srcu Zagreba.

Post je objavljen 06.02.2008. u 19:22 sati.