Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diddaskalije

Marketing

Debela u Maloj sceni!

ZAGREB - U kazalištu Mala scena, 5. i 6.veljače u 19 sati, održat će se praizvedba najnovije predstave za mlade - 'Debela' autorice Silvije Šesto Stipaničić.

Zavirite u više nego uzbudljivu godinu života petnaestogodišnje tinejdžerice Lade. Višak kilograma, prijateljstvo, prve nesretne ljubavi, totalna pomutnja s prijateljem iz inozemstva, tulumarenje i sve što uz to ide, brat koji ima svoj veliki problem, roditelji sa svojim roditeljskim problemima, škola, prvi posao i sve ostalo što prati odrastanje.

Photobucket

Ova sjajna predstava nastala je prema istoimenom popularnom romanu Silvije Šesto Stipaničić, a pod režijom Snježane Banović. Uglavnoj ulozi nastupa Ana Begić uz glumce Ivom Mihalić, Lukom Jurčićem i Igorom Kovačem. Roman ne silazi s top lista najčitanijih hrvatskih knjiga za mlade te je dobitnik vrijednih priznanja - nagrade 'Ivana Brlić Mažuranić' i Časne Liste IBBY-a, gdje se nalazi kao predstavnik Hrvatske u društvu stotinu najljepših knjiga za djecu i mlade svijeta.

Photobucket

'Debela' je na popisu je lektire za osmi razred, a predstava zaslužuje biti na popisu nužnih izlazaka na kojima ćete se izvrsno provesti, naravno ako skočite do Zagreba u kazalište Mala scena!
Matea.


Post je objavljen 06.02.2008. u 19:13 sati.