Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freespeed

Marketing

.Gravitacija ona luda ljubava, još me vuče, ne da, da odem ja od njega.

Image and video hosting by TinyPic

Gledajući s mojeg gledišta nisam dobro prošla. Nekoliko dana svađe, prepune strasti, uzajamne ljubavi i na kraju, ničega. Gledajući film opraštala sam se od jedne sebe ja. Tisuću puta sam se pitala što to ima u ljudima tužno i daleko da žele svađu, veliku svađu, kao da će im biti lakše ako to učine. A kao da je i meni lako trpiti te tvoje ispade i 'divne svađe'.
Ne doživljavam tvoje mane.

U nedogled s njegovim prepirkama došla sam i do toga da osjećam sramotu kad se sjetim svih ispita i natjecanja na koje sam išla.
Ne doživljavam svoje mane.

Priznajem, možda i jesi u mojem nježnom srcu u jedan tren polje makova zasadio, možda i jesi vještom rukom čarobnjaka kule od snova do oblaka sagradio.
A onda si odjedanput moj crni leptiru u noć odletio, jer sam sam bila samo mali cvijet što si preletio.

Ti si moje nježno srce u jednom trenu u crveno obojio, i tvrđavu u duši bez ijedne bitke si osvojio.

Vidiš li me, čuješ li me, dragi kao da se moje srce hladi, pogledaj me i prešuti da voliš me, a zašto ne bih malo bila sama i zašto mi se odmah srce slama, kao da sve sile svemira vuku me, kažu mi, ne, protiv ljubavi ne ide.

Vidiš me i dobro čuješ, dragi siguran si da si onaj pravi, kad bih bar ja kao ti bila sigurna, a priznajem da ne znam biti sama, mislim o tom dok kraj mene spava,
on koji zna da u njega sam sumnjala, ljubav je sve, pa i mene pobjedila.



Post je objavljen 06.02.2008. u 18:29 sati.