Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muskovijece

Marketing

Prva djevojka

Kao što sam naslov ovog teksta kaže, ja se mogu pohvaliti da sam ja PRVA DJEVOJKA MUŠKOGA VIJEĆA. E sad vam sigurno niš nije jasno, no sad ću vam ja sve objasniti. Naime, bilo je oko pola 9 navečer, subota, vani pada kiša, ja doma gledam TV i dosađujem se. Čovjeku niš drugo ni ne preostaje nego da se dosađuje doma dok pada kiša, kaj ne!?
Kad ono, zazvoni meni mobitel i na drugoj strani mobitela čujem ja glas našeg uzvišenog predsjednika najvišeg zakonodavnog tjela KAPTOLA, tj. MUŠKOGA VIJEĆA (čije ime je nepotrebno spominjati jer ga svi znamo, a oni koji ne znaju kako se zove neka se srame). Kaže on meni: " ANA, DANAS JE TVOJ DAN!" - ah, kako je to lipo zvučalo!! No, meni nije bilo niš jasno, ja dobila zapovjed da za kojih 30 do 40 minuta dođem na trg i da me vodi u na biljar. Došla ja na trg, očekivala ja pola kaptolaša na trgu, kad ono samo troje MUŠKIH kaptolaša. Redom, to su bili PREDSJEDNIK, DOPREDSJEDNIK i DODOPREDSJEDNIK muškoga vijeća. Ponavljam, ako ne znate njihova cjenjena imena, bio bi već red da ih znate!
Tako sam ja sa ovako moćnim i snažnim muškarcima izašla u subotu van, na biljar, i na pikado u kojem sam ih rasturala!! Što mi je drugo preostalo nego da se i ja u takvom društvu osjećam moćno i snažno!? Predivan vam je taj osjećaj drage moje kaptolašice!! To i VAS za koju subotu čeka. Da, da, dobro ste pročitale - i VAS čeka izlazak sa muškim vijećem i nemojte MOLIM VAS to ni pod koju cjenu propustiti!!
Okej, moram priznati da sam malo i ljubomorna jer sam očekivala, ne samo da ću im ja biti PRVA DJEVOJKA, nego da ću im biti i JEDINA DJEVOJKA. No, na žalost, moram se pomiriti sa takvom sudbinom, ali ono što me najviše tješi je to (mislim da to svi vi znate) da prve i zadnje ljubavi najviše ostanu u sjećanju, tako da ću ja doista i ostati najviše urezana u pamćenje našeg muškog vijeća, a to je najljepša spoznaja s kojom mogu živjeti!! POZDRAV MOMCIMA! BRAVO! :-) :-) :-)

--
ANA BRLIĆ-anchi

Post je objavljen 06.02.2008. u 17:33 sati.