Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/curasvrbana

Marketing

U petak je školski ples!

Evo ..ako netko s vrbana ne zna...u petak je školski ples...a organizira ga 7.a.....u 17:00 do 22:00......ja neću ić...to ionako nije za mene...to je cure željne "plesanja."Pa kaj ja mogu.. nije sve za sve!U školi nema nikaj novog..osima kaj Paulina fura s Jonathanom...blabla...aha....Mi vam u školi imamo jednog profesora Mlinara..a on nam je pokazivo neku slikicu (vojničku talijansku uniformu za vrijeme 2.svjetskog rata)...A ONDA NAM ON KAŽE DA JE TO "FAŠISTIČKI VERSACE."

JOOOOOOOOOOOOJ...neznam kaj da više pišem pa vam evo biografija od Adriane Lime..

Image Hosted by ImageShack.us

adriana lima
BIOGRAFIJA
Adriana Francesca Lima (rodjena June 12, 1982 in Salvador, Bahia, Brazil) je Brazilski supermodel, poznata kao model Victoria's Secret.
Otkrili su je agenti kada je imala 13 godina .Vjerovali ili ne, Adriana je željela postati časna sestra.

Sa 15 godina zauzela je prvo mjesto na Ford Supermodel of Brazil model search. Lima je poslije osvojila 2 mjesto u finalima1996 Ford Supermodel of the World contest. Ubrzo nakon toga preselila se u New York City, i iz agencije Ford, presla u agenciju Elite Model Management.U intervjuu 2006 je priznala da je djevica i izjavila ovo :"Seks je za brak,ako to muškarci nemogu prihvatiti,to znače da me ne vole i ne žele. "A tek nam je ove godine otkrila da ima dva polubrata.

Najvise radi editorijale i pojavljuje se u casopisima Vogue i Marie Claire in 1997/1998), radi revije za (Christian Lacroix, Valentino, i druge ). Limain najveci uspjeh je kada se pojavila na Vassarette billboardu u Times Squaru.

Lima radi reklame za mnoge kozmeticke kompanije (Maybelline, bebe, Mossimo, BCBG) i radi editorijale za poznate magazine (Harper's Bazaar, ELLE).

Datum rodjenja: 12 June
Mjesto: Brazil
Visina: 178 cm
Grudi: 85 cm
Struk: 59 cm
Bokovi: 85 cm
Kilaza: 52 kg


Post je objavljen 06.02.2008. u 17:02 sati.