Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubica123

Marketing

...And you never realise how much does it hurts until it happens to you...

evo i mene..ajmeee koliko ste mi komentara ostavili...pa hvala,hvala...ne znam zas al u zadnje vrijeme sam jako dobre volje...mozada je razlog to sto sam se opet(tko zna po koji put)zaljubila i osmijeh mi naravno ne silazi sa lica...i sve mi ja tak fancy pa cak me i neke osobe ne mogu izbaciti iz takta...hehe..

neki ljudi se opet vracaju u moj zivot i tak mi je drago zbog toga...da da govorim o astrid..u zadnje vrijeme se tak cesto vidamo i stvarno mi je drago zbog toga..jer mislim da ne bih podnjela da poslije svega ne budemo si tako dobro..i bilo bi mi bed da se ne znam sretnemo na ulici i da se samo pozdravimo...i zato saljem velikuuu pusu mojoj astrid...

Image and video hosting by TinyPic

u skolici je zasada ok..iako sam opet dobila jedan iz fizike..a jebiga moram se pomiriti da sam antitalent za matematiku i fiziku..zato sam danas pisala isparvak iz te jebene fizike i cak mislim da sam dobro napisala al opet ne zelim sad nes previse ocekivati....jucer smo pak opet bili u kazalistu..gledali smo...hmm da san ivanjske noci..
i kaj rec o predstavi?? a bila je ok..iako su neki prizori fakat retardirani....iako sam ja zapravo cijelo vrijeme gledala glavnog glumca koji je glumio tam nekog vojvodu...ufff e lik je fakat prezgodan cak se i anamarija sa mnom slozila....=)

Image and video hosting by TinyPic

eto toliko od mene..nemam bas neku inspiraciju za pisanje...ostavite mi opet punoo komentara...pozz mojim kokoskama,astrid i jos jednoj spešl osobi...saljem vam velikuuu pusuuu...=)


Post je objavljen 06.02.2008. u 16:10 sati.