Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hugichke13

Marketing

JOJJ & JOOJ

Eeeeeeeeee… eo mene… naslov mozda mal cudno zvuci… al dobro… oni koji znaju sta znaci… znaju… i nek znaju i dalje… hmmm bangludzubo… a oni koji ne znaju… sad ce saznat… znaci… to vam je bilo u cetvrtak… ja i pero bili na natjecanju iz „matematike“… kak je petra pametna napisala… al to je zapravo iz zemljopisa… i mi se dogovorili da cemo se zvat isto… i tako nastaje ovo jojj & jooj… to nam je bila lozinka… i isti brojevi… meni je bila jooj… a njoj jojj… i nas dragi nastavnik… to nije skuzio… i on nas jos htio diskvalificirat (moj rekord : vec me treci put oce diskvalificirat u 2-3 tjedna =])… i jos on kaze petri kao: jesi ti stvarno luda… il se sam pravis da jesi… mislim to je vrijedanje ucenika…!!! Al dobro… tuzit cemo ga kad nademo svjedoke… nego… da nastavim… na kraju smo onda dokazali da nemamo isto ime… jeeee =D… i bilo dobro… bar nismo bili na povjesti… heh :P dosta o tome…

i mi imali utakmicu protiv zupanje... i objedili...=) jippieeee !!!!!!!! a bilo je zakon... sa 14 razlike smo ih pobjedili... zakon, zakon :)))

Danas mi je bio bas smijesan dan… mislim… kak bi petra rekla… dobit cemo plocice kolko smo se smijali… al uglavnom… ditra je svasta provaljivo… zajedno sa babicem i simicem … a i juri i naca… petru da ne spominjem… petra je danas rekla jednu jako kompliciranu recenicu… neznam kak je to uspila rec (nemoj me ubit)… al uglavnom… rekla je : skoro sam napravila nepogresiv grijeh… zamislite vi koji je ona mozak… a da znate koji je to grijeh… isssssssse… nego… danas kad smo isli iz skole…malo smo se gubili… al, kak bi sarac reko, ipak nam je to posao… pa ja sam se skoro ugusila od smijeha… mislim stvarno… bilo je svega… neki bajooo… joooooooooooooooooooooooj…… issss… neznam sta da kazem…. Pa necu onda nist vise rec… eto petra, ak ti imas sta PAMETNO, ali PAMETNO za rec… malo sam uredi i eto… a sad eo malo slika do kojih sam tesko dosla… tj. koje sam tesko uslikala… izvolte:


Crno – bijeli svijet =))


Ditra… hooligan…to mu pise na njegovoj prezakon majci… :Đ


I eo vecky…


Naca… il kak ju ja zovem… nacifer… nemoj me ubit zbog ove slike :@@...


Pranja nest radi babicu…lejlo (babic)… e golube, golube… xD

ajde idem... kasnije cu mozda jos malo uredivat i tak to... a sad idem... pozz svima =))




Post je objavljen 06.02.2008. u 15:05 sati.