Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Benefit koncert za četvrti Anarhistički sajam knjiga





Četvrti Anarhistički sajam knjiga (ASK) se događa u Zagrebu, od 11. do 13. 04. 2008., pa se i ove godine prikupljaju sredstva za organizaciju sajma. U tome pomaže i Močvara (http://www.mochvara.hr) benefit koncertom, koji se događa u petak, 08. 02. sa početkom u 20 sati. Upad je 20 kuna.

Na benefit koncertu sviraju ANTENAT (sub reggae/Zagreb), VASELINE CHILDREN (r'n'r hardcore punk/Zagreb), MIKROFONIJA (legende melodičnog punka/Zagreb), HIJOS DEL PUEBLO (politički hc crust/Pula).

ASK predstavlja pokušaj stvaranja dugoročnog projekta koji će se razvijati, i nadamo se, iz godine u godinu okupljati sve veći broj sudionika i sudionica, bilo da je riječ o izdavačkim kućama, grupama, malim projektima, promatračima i promatračicama, ili tek znatiželjnicima/ama koje zanima o čemu je tu zapravo riječ.
Prva tri Anarhistička sajma knjiga su bila uspješna, barem prema reakcijama sudionika i sudionica, ali i osoba uključenih u organizaciju cijelog događaja. Sajmovi su okupili pedesetak izdavačkih kuća i projekata, te par tisuća posjetitelja i posjetiteljica. Tijekom sajma se događaju i izložbe, predstavljanja, diskusije i projekcije filmova.

Više o sajmu: www.ask-zagreb.org






Post je objavljen 07.02.2008. u 07:05 sati.