Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

Datum izlaska Breaking Dawn, Justin Chon novi glumac, Kristen Stewart u intervjuu o Twilight filmu

UPDATE
UPDATE
UPDATE





---- DATUM IZLASKA BREAKING DAWN-a (u Americi) JE subota 2.8.2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!



---- I da, osim toga - na Twilight lexiconu su rekli da će na Stephenienoj stranici u svibnju biti objavljeno jedno poglavlje iz knjige (!!!) iako nije točno rečeno koje.



---- Još vijesti - prema twilight lexiconu ali i sa stranice www.shocktillyoudrop.com izabran je još jedan glumac (iako se ne zna za koju ulogu). Njegovo ime je Justin Chon !


Photobucket


Što mislite - koga bi mogao glumiti?
Jacob definitivno nije - ipak je iz plemena indijanaca :P




UPDATE
UPDATE
UPDATE





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Hej! Kao što vidite u prošlom postu, a dolje u komentarima (someone special), na twilight lexiconu su napisali da su sa MTV-a intervjuirali Kristen Stewart, to možete na engleskom pogledati klikom OVDJE.



No, ipak ću prevesti cijeli text:

Harry Potter je to učinio za čarobnjake, Gospodar prstenova je za hobite, a Narnia je to učinila za šumska stvorenja. No, može li film koji se uskoro snima na sličan način uspaliti kliše o vampirima u sljedeću multimilijunsku filmsku fantazijsku franšizu?


"Film je nazvan 'Twilight' (Sumrak)" sjajila je glumica Kristen kada smo nedavno razgovarali s njom. "Catherine Hardwicke će ga režirati u Washingtonu. Temelji se na knjizi koja je prilično omiljena (između ostalog) kod mladih, srednjoškolske djece."


Image Hosted by ImageShack.us




Iako će Stewart i njezina co-zvijezda Robert Pattinson (Cedric Diggory!) tek snimati prvi film, oni već razgovaraju o tome da vampirsku priču pretvore u seriju koja će biti stvarno grozna (napomena = ovdje piše that really sucks; nisam znala smisliti bolju frazu, pa mi nemojte zamjeriti.. mislim da ćete svi shvatiti smisao). I otkad je zadnja knjiga prodana preko 150.000 primjeraka u samo prvom danu, Bellini i Edwardovi fanovi već svugdje odbrojavaju dane do mjeseca izlaska filma.


"Ljudi stvarno vole te knjige" rekla je Kristen. "Trenutno je trilogija, i četvrta knjiga uskoro izlazi, tako da se nadam da ćemo snimiti sve četiri."

Za one koji još nisu zagrizli, "Twilight" će prikazati Stewart kao Bellu Swan, tinejdžericu čiji će se svijet okrenuti naglavačke nakon što upozna i zaljubi se u vampira.
Ostala imena će biti objavljena u sljedećih nekoliko tjedana, ali prema glumici, 21 godišnji Pattinson je već zagrizao (=udubio se) u ulogu Edwarda.


"On je tako dobar i ima tako puno duše i jednostavno nije lažljivac - možeš osjetiti bol koja proizlazi iz njega." Tepa Kristen. "Cool stvar u svezi filma jest da je to naočigled prekrasna mašta - ajmo se zaljubiti u vampira i živjeti zauvijek - ali toliko je teže od toga. Zamislite živjeti zauvijek. Živjeti jedan život je dovoljno teško."


Ali nemojte se prevariti misleći da će to biti "The Notebook" za mrtve. (=The Notebook - jedna prekrasna ljubavna drama u kojoj glumi Rachel McAdams - možda ju znate iz filma Opasne djevojke - Mean girls sa Lindsay Lohan -nažalost The Notebook se ne može nigdje u Hrvatskoj podići u videotekama no).
"Glavni lik je, kao, nadčovjek", govori Kristen o akcijskim scenama iz manuscripta. "On je vampir, ali sa stvarno povećanim sposobnostima; može trčati brže nego što auto može voziti, i strašno je jak. Baci me na leđa (u jednoj sceni) upravo prije nego što će mi reći da je vampir i zatim trči preko stabla. I bit ćemo u stvarnoj šumi, nećemo to samo kompjuterski aminirati. Stvarno ćemo otići tamo gore, i to je ono što me uzbuđuje."


"To je lijepa, trijumfalna, ljubavna priča", zaključuje Stewart, gledajući prema naprijed stupajući pred kamere. "Potrajat će pomalo i zaslužuje najmanje biti trilogija."




Vrlo sam sretna nakon što sam ovo pročitala... mislim, drago mi je što je Kristen toliko oduševljena snimanjem filma i to što joj se priča, očito, sviđa naughty


Što se tiče msn-a; svi koji žele neka ostave u komentarima svoj kontakt, nakon 24h ću svaki obrisati (ovisno o tome kada ga je tko poslao).


Veliki pozz svima i jedva čekam da bude još vijesti u svezi filma :D



U P D A T E

Jeste svi pročitali onaj dio gdje kaže "trčat ćemo kroz stabla"? E ja sam tu pogriješila u prijevodu :( .. ona kaže trčat ćemo preko stabla.. baš sam sada bila na Twilight lexiconu i mnogi fanovi baš diskutiraju o tome kako će izgleda promijeniti neke scene (npr. da će joj dok ju nosi na leđima otkriti da je vampir, a ne na povratku iz Port Angelesa u autu, kao što je u knjizi). No, mislim da je to sasvim normalna pojava da se mijenjaju neki dijelovi, a neki novi ubacuju. Ipak je to knjiga koja se temelji na twilightu, iako sam ljuta jer je knjiga savršena takva kakva jest. Damn! nono


Post je objavljen 05.02.2008. u 19:24 sati.