Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nistazanimljivo7

Marketing

...svim mojim prijateljima...

Pišem o prijateljstvu...zašto?? jer je to najljepša i najpotrebnija, najdragocjenija i najdugotrajnija stvar u životu svakog teenagera, a tako i svakog čovjeka! to je ono što upoznajemo otkad se rodimo i njegujemo cijeli život, na kraju s tim umiremo!
Tko je prijatelj? postoje poznanici,ljudi u prolazu,kolege,frendovi s kojima se družimo, ali ono o čemu govorim je pravi prijatelj. to je onaj koji je uvijek tu, onaj kojeg zovemo u neko doba noći da bi mu se jadali,a on se ne žali. to je onaj koji zna što mislite bez da mu išta kažete, onaj koji prepozna tugu u vašim očima i kad se smijete. onaj koji s vama plače, s vama se smije,dijeli sve dobro i loše. iskren je i uvijek izravan, ne ljuti se kad mu kažete da mu ne valja nova frizura. to je onaj koji s vama ostaje zauvijek,prolazi kroz vatru,vodu,led, s vama gleda dugu i smije se suncu. onaj koji kaže kad nešto nije u redu, onaj koji s vama dijeli zadnju kockicu čokolade. to je onaj anđeo koji vas vodi pravim putem, koji vam daje svoja krila kada su vaša preumorna da bi letjela. koji vam kaže da vas voli i pokaže to. to je onaj koji je s vama kad ste sami, ali i onda kad ste okruženi gomilom ljudi.
Ako imate barem jednog takvog prijatelja, najsretniji ste čovjek na svijetu. takve ljude treba čuvati jer oni su svjetlo na kraju tunela, oni su ono čarobno u našem životu,tu su kad nema nikog, s nama lete i s nama padaju. vratimo im to istom mjerom jer to zaslužuju!!!!!!!

eto mene puklo mal inspiracije sinoć dok sam ležala u krevetu onaka bolesna...pa et napisah ovo...=))
s namjerom da se svim ljudima zahvalim na tome što su uvijek bili tu kad sam ih trebala...i da znaju da sam ja uvijek tu za sve koji me smatraju prijateljicom =))

vojim vas sveeeee....al moram posebne pusse....sekii Ammy,,,,sekama Vale i Gaby.... braci Marinu.....zlatu Sonji, Enčiki,Senti,prvom cee, Ivani,Peri, Paolu, Jergi i svima ostalima...nemojte se ljutit ak niste napisani...pusseeee

Post je objavljen 05.02.2008. u 13:17 sati.