Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

SHERLOCK HOLMES - THE AWAKENED

Jako ugodna grafika, odlično sređena lica, dobar zvuk koji maksimalno pridonosi atmosferi! Rano jutro je, šećemo Londonom, čujemo cvrkut ptica, tu i tamo čujemo prolaz kočije. Fantastično! London je odlično dizajniran, od arhitekture, do vozila i mode toga vremena. Jedino je šteta što nisu napravili "prave gužve" u gradu, tako da grad izgleda pusto jer nekoliko NPC-eva potrebnih za priču nikako ne može zadovoljiti pravi milijunski London.

Photobucket

Photobucket

Demo traje oko sat vremena, ovisno koliko ćete brzo pronaći dokaze, istražiti mjesto zbivanja, itd. Za drugi prolazak, pola sata maksimalno.

Odlična avantura detektiva Sherlocka Holmesa! Započinjemo istragom nestanka mladog Aboridžina. Na nama je pronaći dokaze, moramo zaviriti svugdje. U posudu u kojoj ćemo naći opijum, pregledati je li brava razbijena, a i komad tkanine je možda zapeo za koji čavao, ali gle otisci stopala – najbolje uzeti povećalo i detaljnije pregledati, a na kraju i sve to izmjeriti da bi mogli pretpostaviti o kakvom bi se čovjeku moglo raditi. Za sve male, organske i slične predmete otići ćemo u vlastiti laboratorij i pregledati mikroskopom, koristit skalpel u koliko je potrebno, a nećemo prezati ni pred kemijskim pokusima. Možda će nam upravo kemijske reakcije istragu odvesti na pravo mjesto. Možda smo tako našli trag vode koja vjerojatno pripada rijeci Temzi? Pravac dokovi i skladišta! Ništa neće stati na našem putu u otkrivanju istrage!

Photobucket


Post je objavljen 05.02.2008. u 10:00 sati.