Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVO: BRITNEY SPEARS


Britney Spears - Break The Ice.mp3
Iako sam vam i ovaj singl predstavio još davno, tek je sad službeno potvrđeno da je Break The Ice treći po redu singl s albuma Blackout.
Posrnula pop zvijezda zapravo bilježi dobre rezultate u brojkama. Na američkoj listi albuma još uvijek stoji relativno dobro (700 000+), s obzirom da promocije albuma-NEMA (ali i uzmimo primjerice Rihannu kao usporedbu, koja je imala hit godine+jedan top 20 hit i 2 top 10 hita, album je objavljen prije 7 mjeseci, a tek je sad premašila brojku od milijun prodanih primjeraka), a na onoj britanskoj album se ovaj tjedan vratio u top 20.
S prva dva singla ostvarila je i dvije top 3 pozicije na britanskoj listi singlova, te top 3 i top 20 poziciju na američkoj listi singlova. Ukoliko se dogodi da se singl Piece Of Me uspije probiti do prvih 10 u Americi (iako vrlo nevjerojatno), bilo bi to zapravo prvi put da je ostvarila dvije top 10 pozicije za redom.

Break The Ice je moj izbor #1 s albuma Blackout i pjesma koju sam vam prvu predstavio i stavio u box s lijeve strane. Pjesmu potpisuje tim koji stoji iza pjesme Gimme More (među njima naravno i Keri Hilson), a producirao ju je Danja, hit producent koji stoji iza zadnjih projekata Nelly Furtado i Justina Timberlakea. Strani kritičari redom hvale pjesmu i ocjenjuju ju odličnim ocjenama.
OCJENA: 5

Post je objavljen 05.02.2008. u 00:30 sati.