Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/besticeth

Marketing

Napokon novi post.....

zujoZnamo da vam je naš blog u zadnje vrijeme postao dosadan,cry nisam mogla (Ana) napisat novi post jer mi nije radio internet,burninmad a Marija je zaboravila (tako bar kaže). E dragi moji ljudovi u petak smo Martina i ja bile u Rijeci!!!belj!!! Dogovorimo se da ćemo ić na bus u 14:00 sati, kad ono ima samo u 14:45 sati. Al nema veze!!!!! Išle smo u Risnjak na kavu partyi vidle profu i hrvatskog.bang Nismo imale pojima da ona puši!!smokin!!! baš smo se začudile!!! Al dobro, vratimo se na naše putovanje!!!!!! u busu nam je bilo zabavno, tako da smo došle u Ri dok ste rekli keks!!!sretan!!
Prvo smo ja Tini kupila kartu za nazad, tako da nebi ostala tamo. hahaha!!!! No dobro, krenule mi prema Marijinoj školi koju nismo MOGLI NAĆ!!!lud!! Nemojte se počet smijat!!!! Bile smo sto puta tamo, al jednostavno mozak nam je zablokiro i još je k tomu Tinu ulovio napadaj smijeha. Katastrofa!!yes!! tako da na žalost nismo stigle pod marendomblabla. al nema veze, Tina je vidla Mateja pod drugim odmorom i rastopila se!!!!kiss!!! Kasnije smo svratile do Tininog bratića Ivana, al ni njega nismo tako lako našle!!!belj!!

Vratimo se mi nazad po mariju i čekamo je ispred škole!!!laze!!! Toni nam je prošao ispred nosa, a mi ga nismo skužile!!!!!! ne znam na koju foru!!!cry!!headbangno

I tak prolazi vam Matejcerek pored nas i GLEDA U MARTINUbelj, thumbupa ona skoro da nije pala sa ograde rolleyesna kojoj je sjedila!!!!! hvala Bogu da nije!!!! Do Delnica me je gnjavila kak je zgodan, ja sam joj priznala da je i meni samo da mi se " Skine " s vrata .(šala mala)!!smijeh!!

Evo to bi vam u kratko bilo to.fino
pozzzzzzzz, javimo vam se uskoro s sljedećim postom, OBEĆAJEM!!mah!wave

Pozdrav Mariji (znam da ti falim i ti meni!!yes!!!) i tini naravno!!!nut!!!
Kisssssssssss!!pjeva!!



Post je objavljen 04.02.2008. u 17:23 sati.