Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:Leptiric Lou moze letjeti!:.

i bijase Sunce danas i okrunih ga!
i vidjeh njega danas i da sam mogla, okrunila bih i njega!

vrhunac je srece kad noge klecaju i ruke drhte, pa jos kad divna kiosk-teta pokloni 2 naljepnice za novu nagradnu igru (cisto da probam uloviti tu srecu na djelu).
zeznula sam se, danas je parni datum, a ipak sam ulovila pogled. nezainteresirani. objektivno oko iza naocala je tako procijenilo i ja mu vjerujem jer je isto to oko predvidjelo da cu danas napisati jos jedan post. hvala na dvije kave i hrani za dusu!

hvala, hvala, hvala na svemu! jer ispunjena sam vlastitim izljevima dobrih emocija prema drugima. zasto i ne bih, nakon dugo vremena, voljela bezuvjetno, bez ikakve povratne informacije osim pogleda? nezainteresiranog, doduse. ali zasto ne, kao u ona vremena kada je gotovo svaka ljubav bila zabranjena i/ili tuzna?
zasto ne? - kazem i majci kad se cudi mome platonizmu i nenadanoj sramezljivosti.

o da! spustanje na Zemlju. citanje komentara. bol u zelucu. cekanje rezultata. surfanje.
zapravo sam imala mnogo tema na tapeti prije nego sam zapocela post.
htjela sam napisati nesto o svome drustvu. nesto melankolicno, sjetno, mekano. ali evo, opet ih ostavljam "zbog tipa"! htjela sam doista napisati nesto o drustvu. ali drustva nema!
htjela sam napisati nesto o knjigama koje citam. ali one same govore za sebe i ja ih tek upoznajem, upijam, pronalazim. i ljubomorno zadrzavam za sebe. one su mi nadomjestak, proteza moje svakidasnjice, dodatno zadovoljstvo, moj kucni ljubimac...
htjela sam napisati kako obozavam Zagreb u inat svima, i kako ne znam sto bih bez tog grada koji je jedno od mojih zivotnih utocista. koliko ljubavi imam za te ljude, beton, ulice, kvartove i tramvaje! i koliko sam zahvalna sto studiram bas ovdje!

spustanje na Zemlju. veceras se ide van i veselim se. rezultate cu isto valjda docekati. komentare cu ponistiti. barem nekoliko njih. mozda nesto i pojedem danas. i jos hiljadu puta cu refreshati facebook.

na Zemlji je lijepo. ali Sunce je visoko i ja sam morala ispuniti obecanje!




Post je objavljen 04.02.2008. u 15:32 sati.