Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitske0mazoretkinje

Marketing

evo nas!! *-*

hellouuu!!! nismo pisali neko vrijeme...nisam stvarno imala nesto vise vremena za sjest za komp jer san planirala stavit neke slike. al evo sad ih nemogu isto stavit... pa da malo samo napisemo sta ima kod nas. dead

danas su 2 juniorke imale nastup. tj bile su hostese na nekom show-u, iskreno nisam zapamtila o cemu se radi pa... sutra su maškare u splitu i naravno mlađe sure imaju više nastupa tijekom dana... mi ne idemo jer imamo vaznijeg posla zbog drzavnog,a i njima je to zanimljivije naravno smokin
puno hvala svima sta nam ostavljate puno komentara kiss
evo... buduci da nista od slika ovaj put, samo bi pozdravila neke ljude koji nas stalno pozdravljaju i s kojima smo se zblizile!!

dakle - ivanicke mazoretkinje - mateja, sarah, i jos neke cure s kojima smo se skompale na msn-u!! veeeliki pozdrav vam saljemo i nije uopcee potrebno objasnjavat da s nekima od vas imam nesto stvarno posebno cerek vidimo se tako brzo i tako nam je drago zbog toga!!!

sabina - svetojanska mazoretkinja - s njom san se prvo super zblizila prije nase smotre i onda smo se tamo upoznale i puno puuuuno pricale. i tako, cura je totalno draga i ja je volin =) thumbup ps - sabina thx za sve!!! i sve njene svetojanske maž. su suuuper,bili smo s njima u sv.nedelju i na nasu smotru

mili,josipa,sanja i ekipa - velikogoricke mazoretkinje. neke smo upoznali u sloveniji kad su dosli gledat nase europsko, i skroz su cure simpa...ma preeesimpa =))) i trenerica im isto.VELIKI POZZZ!!!!

matija, ivana i ostale - rogoznicke mazoretkinje - cijelo ljeto smo se druzile na smotrama,a kasnije smo se isto vidale...sad smo matija i ja dobre preko msn-a...bas mi je draga ona!! pozz njima i trenerici s kojom smo isto dobre!

klincaselske mazoretkinjeupoznale smo u sv.nedelji i na nasoj smotri,meni je drago da sam malo brbljala sa nives kod nas...ona je stvarno dobra cura.pozz svima njima i njihovom tomislavu!!

sesvecankefotograf sesvecanki kojeg smo upoznali u zagrebu na europskom ;) pozz i njemu

kaštelanke - isto cijelo ljeto s njima na smotrama, i u sloveniji smo se druzile s nekim curama...pozz njima thumbup

zadrankemalo se znam s njima al sa aretom sam vec puuuuuno pricala i valjda cemo se jednog dana i s njima upoznat,pozz zadrankama

rijecanka - s njom i kei se nisam jos upoznala al cemo valjda na ovom drzavnom =)) a vidjeli smo se na smotri u trilju ovo ljeto =))

ena iz koprivnice - evo ne znamo se dugo al ono sta smo pricale nekoliko puta, sve super o curi!!! i njoj i lori i svim koprivnicankama i njihovoj Snjezani... mah

martina iz pozege - zblizile smo se tijekom ljeta a upoznale se u sloveniji na europskom!! i prebolesno se tamo zabavljali svi onu vecer, iako kratko al nema veze =)))

sve ogulinke, ostale pozezanke, cure iz ludbrega i svi svi svi s kojima smo dobri...i solinjanke naravno s kojima najcesce putujemo svugdje, sinjanke s kojima smo super, i segecanke s kojima smo i putovale i puno se druzimo na smotrama a i na drzavnima!! sry ako sam koga zaboravila,ima vas krcato koga sve znamo... zujo tako da - svima poz!!
party yes drzite se ljudi!! cya soon!!!
pozz iz Splita!!


Post je objavljen 04.02.2008. u 14:28 sati.