Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lm1

Marketing

Lijepi izvana, pokvareni iznutra...

Jučer moja majka bila je žrtva u jednoj od najsramotnijih tragedija u povijesti čovječanstva. Ne stoga što se dogodilo što se dogodilo, bila je pokradena. Već stoga što se lopov nalazio unutar zida Božjeg hrama i tamo operirao svoje mračne naume. Da, dobro ste pročitali, moja majka pokradena je jučer u Crkvi!
Pitam se onda kamo svijet ide? Gdje je nestao: "mir Vam poklanjam, mir Vam svoj dajem. Pružite ruku mira jedni drugima!"? Gdje je nestao strah od Boga i oprost grijeha? Ili je sve to samo farsa i laž, koja stoji iza naših obraza?

Usto, pitam se i koja je zadovoljština lopovu ukrasti sve te stvari? Kartice su blokirane, osobne identifikacijski dokumenti više ne vrijede, sve je prijavljeno na policiji, a ključevi su beskorisni kada postoji pet ukućana i jedan ogroman pas od kojih 40kg za čuvanje kuće...Zapravo sve se svodi na par stotina kuna izgubljenih u novčaniku i dva već pohabana mobitela...Ulov koji nikako nitkoga nemože zadovoljiti, jer je očito lopov očekivao više!
Samo ovaj puta lopov je napravio pogrešku...Jednu veliku pogrešku, ukrao je stvari od policijske djelatnice! Iskreno mu ne bih želio biti u koži, ako ga otkriju...

Stoga sretno ti bilo, tkogod da jesi...Nama si možda malo unio maleni nemir u život. Nemir što moramo hrpu novih stvari napraviti, zamjeniti, popraviti, naučiti...Ali nimalo nas nisi pokolebao u našoj namjeri, jer nismo izgubili vjeru u čovjeka. Samo smo naučili da lopovi se skrivaju sada ne samo na našim trrgovima, već i u Božjim hramovima kao vukovi prerušeni u ovčju vunu!

Post je objavljen 03.02.2008. u 08:31 sati.