Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onetreehillsophiafan

Marketing

.....The Birth and Death of the Day........

……Ciaooowavewave…….Ovo je prvi post u veljači…..Pa će zato biti i malo duži……Dugo mi je tribalo da napišen novi post ali baš i nisan imala vrimena za pisanje a pogotovo ovaj tjedantuzan…..Primjetila san da najčešće pišen post subotom…..Pa tako i danas…..O.C. je završiacry ali zato je počela neka nova serija Najbolje godine ali ja je nisan danas gledala jer san je prespavala…..Ali zato san gledala Tree Hillthumbup…….Bilo je zanimljivo danas….Ali čini mi se da su u prijašnjim sezonama epizode bile još zanimljivije……Barem meni…...Al dobro…..Pošto san iscrpila skoro sve teme za pisanje ostalo mi je samo još da pišen o sporednim likovima,5.sezoni i da stavljan slike…..Pa san tako danas odlučila pisat o Elisabeth Harnois….Ne zvuči van poznato?!?…..To je Shelly, vođa grupe Cleen Teens……Našla san neke zanimljivosti o njoj pa tako i da je najbolja prijateljica sa Hilarie Burton i da je upravo glumila s njon u filmu Solsticesretan……

Rođena je 26.svibnja 1979.g. u Detroitu ali je odrasla u Los Angelesu. Glumi od svoje treće godine života a glumila je u filmovima '' One Magic Christmas'' i ''Where are the Children'' kad je imala samo 5 godina. Bila je u brojnim tv-reklamama a 1991.g. ju je Disney Productins odabrao da glumi u filmu ''Adventures in Wonderland'' glavnu ulogu odnosno Alice. Od tada je bila i u još 2 filma:'' The Warlord'' i ''My date with the President's daughter.'' 2000.g. je glumila u filmu ''Facade'' gdje je glumila psihički nestabilnu Kate.2007.g. se pojavila u Tree Hillu kao Shelly,vođa grupe Cleen Teens a bila je i u kratkoj vezi sa Mouthom.

Zanimljivosti o Elisabethsretan:
-Glumila je u filmu Ten Inch Hero sa Danneel Harris
-Njena najbolja prijateljica je Hilarie Burton
-Njeno srednje ime je Rose
-Upravo je završila snimanje filma '' Solstice'' gdje glumi sa Hilarie Burton
-Visoka je 168 cm

Evo van njena slika:

Image Hosted by ImageShack.us


A sada SVEČANI TRENUTAKkisswavesretan……Prve epizode 5.sezone-sretansretanthumbupthumbupsmokinfinoparty……
Prvu epizodu sam vam napisala već 100 puta pa više neću……Dakle, krećemo od druge….


Epizoda 2- Racing Like a Pro
-Svi su napokon u Tree Hillu gdje su se već pomalo smjestili.Danas je Jamieva utrka sa autićima i to je veoma važan dan za njega a Haley pokušava nagovoriti Nathana da i on dođe gledati i navijati za Jamieja. Brooke je frustrirana jer ne zna kakvim načinom života želi živjeti.Peyton se sprijatelji sa djevojkom koja živi u njenoj staroj kući.Lucas i njegova cura Lindsey se privikavaju na tu činjenicu da su 2 njegove stare ljubavi tu u gradu.Peyton se useli kod Brooke.


Epizoda 3- My Way Home is Through You
Haley ohrabruje učenika koji inače pravi samo probleme da se priključi Ravensima.Nathan odlazi u zatvor i posjećuje Dana ali Lucas to ne zna.Brooke je nervozna jer je njena menadžerica saznala da je ona u Tree Hillu.Peyton odluči ponovno otvoriti Tric ali uz Haleyinu pomoć.Lucas odluči da je najbolje da Peyton bude menadžerica Trica. Lindsey,Lucasova cura je zabrinuta i pomalo ljubomorna nakon što upoznaje Brooke i Peyton.


Epizoda 4- I'm only bleeding
Brooke otkupljuje Karenin kafić i on postaje 'Clothes Over Bros' butik. Svi idu na otvaranje butika, uključujući i Brookeinu menadžericu. Na otvaranju butika Lucas i Peyton se stalno pogledavaju i osjećaju da se još uvijek vole.


Ostale epizode se još nisu ni prikazale ali čim se prikažu ja ću vam ih napisat.thumbup A sad ću van stavit one slike što sam vam obećala još prošli put…..Slike iz 5.sezonesretankiss…..Stvarno su super!…..

Lucas i mali JameS Lucassretan:

Image Hosted by ImageShack.us


Peyton i Lindsey:

Image Hosted by ImageShack.us


Peyton:

Image Hosted by ImageShack.us



Pogledajte u box sa strane…To vam je jedan kviz u kojem morate sudjelovati….Pošto ja iman sve manje i manje ideja za novi post, triban vašu malu pomoć….Stavila sam vam nekoliko primjera a vi odaberite ono o čemu želite da ja pišen u sljedećem postu…..Ona tema koja bude imala najviše glasova će bit u sljedećem postu ……..Ako vi imate svoj prijedlog možete napisat u komentarima……Pleaseee sudjelujte!!!…….E i tnx svima na komichima……Zakon stekiss!!!!……….Eto, to bi bilo sve za ovaj post……..Komentirajte,glasujte …….Tipkamo sewink…..PooOOoOzzZzzZzwavewavewave i KissSsSssSsSSkisskisskisswavemahwavekiss…………….





Post je objavljen 02.02.2008. u 12:23 sati.