Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/winningwomen

Marketing

....I need summer....

Ola,evo i mene. Da da, znam da više ne pišem stalno, al nemam baš tema, pa eto.. Evo jučer sam bila cijeli dan u krevetu, samo prehlada. Hvala Bogu, baš bi mi još i trebala neka gripa..danas mi je puno bolje. Dok se sjetim da idem na spoj kiss Nadam se da će to dobro ispast (ma bude) sretan.
Baš sam si razmišljala kak već dugo nemam dečka..Inaće sam "dugovezni" igrač, pa mi je to malo čudno..al ok, i ovak je ok..Evo neki dan, frendeksice i ja, u standardnom položaju, (sjedimo na klupi i gledamo komade) i pričamo o tome, koliko ima parova oko nas. Strašno. U našem "dometu" je bilo 4 para, onak hallo zar morate tu pred nama? zijev
A tako je to u životu, neki imaju sreće neki ne..i da, skužila sam da ovi dečki su totalno drukčiji od "naših". Moraš im udovoljavat, tvrdoglavi su, nz ni sami što hoće, a da ne pričam o tome kak su djetinjasti..(ne želim nikog vrijeđat), al evo ja sam dobila takav dojam..nažalost. Ok ok, dobre je to što su zgodni yes fino a dobro, bude bolje..
Mjenjam temu; wink e nemogu se dočekat ljeta. I tog sunca više. Evo, par dana sunce (sav si sretan) i eto opet kiše.. A na moru je suuper, možeš bit vani koliko hoćeš.Društvo je odlično..uf. Doći će i to.



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Pozz svima.. =)



Post je objavljen 02.02.2008. u 11:55 sati.