Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxfactorica

Marketing

Boravak u kući i izvan nje.

Ne znam od kud bih uopće počela temu.Moja beba ima mjesec i pol i svaki dan smo vani.Ne gledam vremenske prilike i li neprilike.Ona jednostavno mora izaći,bar na 5 minuta.I sviđa mi se to kod nje...
Stvarno je ok beba,mogu je svima ostaviti da je čuvaju,ne radi probleme,nije neka komplicirana,osim kad je primi šiza i plače bez prestanka satima,al dobro.Pa ne može sve bit ono super.
Sad mi baš frendica veli da njezin mali tuli non stop,da ga ne može nikome ostavit da ga čuva.Cijele dane je sa njim jer ga jednostavno ne može nikome ostaviti.Evo kaj se događa kad je samo mama cijeli dan sa bebom.bangNjen muž uopće nije uključen u brigu oko klinca.burninmadAjde starijeg i vuče okolo sa sobom,ali mislim da stvarno nije u redu.MM dobro zna da kad je doma da se sa Curkom mora bavit i bok.Mama je na kavi ili negdje,ali ne doma s njima.I onda počinje njegova patnja.Pogotovo ako se Curka pokaka...Uh veselja.beljNjemu se to gadi.A meni se ne gadi???Kad sam ja prisutna nebi joj on presvuko pelenu,nema toga,ali kad je sam bogme to radi.
D ato ne napravi ja bi mu glavu odšarafila sa ramena.Kolko je to njeno govno,toliko je i NAŠE!Zašto bi to govno bilo više moje nego njegovo?Zato jer sam je rodila?Ok,ali i njegovo je,pa nek ga premata!!!
Jučer nisam nigdje bila bez Curke,ali danas budem,samo još ne zna di ću zgiljat kad baka dođe s posla.
Neki dan su mi u dućanu rekli da su mislili da je moja mama,Curkina mama,a ne baka.Bože me sačuvaj.Možda se još može prodat pod mamu.Može da po izgledu i godinama,ali halo.Pa vidite mene sa tom bebom non stop i onda dolaze do takvih glupih zaključaka.Ko sam joj onda ja?Babysiterica? Daj molim te...
Idem si malo povježbat uz Sopekicu dok mi dijete spava!smokinsmokinpartyFakat superiškica mi je to...Nemrem danas na pramenove jer mi nema ko bebu čuvat tolko dugo,Maybe ujutro sutra!
GRRRRRRRRRRRRRRlud

Post je objavljen 01.02.2008. u 14:40 sati.