Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4grab

Marketing

Malo viceva za bolji dan....

Kaže učiteljica đacima:
- Tko od vas za sebe smatra da je glup, neka ustane.
Svi sjede, nitko ne ustaje. Poslije dužeg vremena, ustaje Perica. Učiteljica sva zapanjena, ne može vjerovati da on za sebe smatra da je glup, pa ga upita:
- Štaaaa!? Ti sebe smatraš glupim???
A Perica odgovori:
-Ma ne, nego mi bilo žao da sami stojite!


Došo mali Ivica kući i kaže tati:
- Tata danas sam dobio komad iz matematike.
- Pa kako si to mogao učiniti?
- Pa učiteljica me je pitala koliko je 2+3? Ja sam rekao da je 5. A nakon toga me pitala koliko je 3+2?
- Pa to je isto sranje!
- To sam joj i ja reko i dala mi je komad.


Došla nastavnica u razred gola - samo na intimnim dijelovima tijela ima list. Kad je nastava završila, nastavnica pita Pericu: "Što je Perice, zašto ne ideš doma? Što čekaš?" - "Čekam jesen da opadne lišće."


Roditelj je došao na informacije pred sam kraj školske godine. Kada je vidio koliko jedinica ima dijete zavapio je: "Ajme, moje će dijete pasti razred!"
Razrednik na to smireno progovori: "Želite li se kladiti u 1.000 eura da neće?"


Tata: "Tomice, kako ti se dopada u školi? Voliš li učiteljicu?" Tomica: "U školi je lijepo, učiteljica je dobra, ali ja mislim da baš ne zna mnogo. Svaki čas nešto pita."

Dok je Ivica spavao gromko je plakao. Nakon što je njegov otac čuo plač, uletio je u sobu, probudio ga i zabrinuto upitao: -Ivice zašto tako jako plačeš? -Sanjao sam da je škola izgorjela. A otac će: -Pa to je samo san. Na to će Ivica: -Pa zato i plačem!


Hvali se ponosna mama svojim prijateljicama: - Znate, moj sin uči engleski, francuski i algebru. - Zaista? - Da. Hajde sine, reci im nešto na algebarskom!

Pita profesorica Ivicu: - Ivice, koliko je 2+2? Ivica se misli, misli, pa kaže: - Četiri. - 5 Ivice, sjedi. - E, znao sam.

zujozujozujozujozujozujozujozujozujo
Ivana



Post je objavljen 31.01.2008. u 22:25 sati.