Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/holyfighter

Marketing

KAD MUŠKARCI LAŽU...

Jednoga dana, dok je drvosječa sjekao granu stabla pored rijeke, upadne mu sjekira u rijeku. Kad je zaplakao, pojavi se Bog i upita ga zašto plače.

Drvosječa odgovori da mu je sjekira upala u vodu i da mu je potrebna jer tako zarađuje za život. Bog skoči u rijeku i pojavi se sa zlatnom sjekirom.

'Je li ovo tvoja sjekira?' upita Bog. Drvosječa odgovori: 'Nije.' Bog ponovo skoči i pojavi se sa srebrnom sjekirom. 'Je li ovo tvoja sjekira?' upita ga.

Drvosječa ponovo reče: 'Nije.' Bog još jednom skoči u rijeku i pojavi se sa običnom sjekirom. 'Je li ovo tvoja sjekira? upita Bog. Drvosječa odgovori: 'Da.' Bog je bio oduševljen čovjekovim poštenjem i da mu sve tri sjekire, a drvosječa sretan ode kući. Nakon par dana drvosječa je šetao sa ženom obalom rijeke i žena mu upadne u rijeku. On zaplače, a Bog se opet pojavi i upita ga zašto plače. 'Oh Boze, žena mi je upala u rijeku!' Bog skoči u rijeku i pojavi se s Pamelom Anderson. 'Je li ovo tvoja žena?', upita Bog. 'Da!' reče drvosječa. Bog se naljuti: 'Lažeš! To nije tvoja žena!' Drvosječa odgovori:

'Oprosti mi Bože, u pitanju je nesporazum. Vidiš, da sam rekao da Pamela Anderson nije moja žena, ti bi se pojavio s Catherine Zeta-Jones. Nakon što bih ja rekao da ni ona nije moja žena, ti bi se pojavio s mojom pravom ženom. I kad bih ja rekao da je to moja žena, ti bi mi dao sve tri.

Bože, ja sam siromašan i ne bih se mogao brinuti o sve tri žene, i zbog toga sam rekao da je moja supruga Pamela Anderson!'

POUKA:

KAD GOD MUŠKARCI LAŽU, TO JE IZ DOBROG I ČASNOG RAZLOGA I ZA OPĆE DOBRO


Post je objavljen 03.02.2008. u 08:49 sati.