Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thompsonica13

Marketing

HAHAHAH

Evo ponovno pišem.Da ukratko ispričam šta je danas bilo.
Danas pod vjeronaukom,sjedila sam s Veky (frendica iz razreda)
,a iza nas je sjedio Domy(frend iz razreda)
I ja ti pišem Anthony Kiedis.....A totalka sam zaboravila kako se piše
i ja napišem ANTONY KEIDS.,A fren ti meni kaže ovo keids zvuči ko neki
ljek.Pa smo se smijali i tak.A kasnije pod biologijom smo se smijali kemfelji(frend)
koji nemože niti minutu biti da nešto ne miče.Bilo je jako smiješno vidjeti kako
se jadnik nije mogao biti na miru.Mi smo se trgali od smijeha.Kasnije je bilo dosadno ko
i uvijek pod tjelesnim.

A evo osim RHCP još slušam i Thompsona,Nightwish,green day....itd...
Evo najdraži predmet mi je...............hm,,,hm.....hm....joj pa ne postoji...!!!!
Najbolja serija mi je puna kuća,pod istim krovom.......,naj glumac mi je chris tucker,
jon travolta.........itd



EVO PAR THOMPSONOVIH SLIKICA::


Image Hosted by ImageShack.us





Image Hosted by ImageShack.us





EVO JOŠ TOGA OD THOMPSONA:




utorak, srpanj 10, 2007
MARKO PERKOVIĆ THOMPSON - BIOGRAFIJA
Marko Perković je rođen 27. listopada 1966. godine u selu Čavoglave, u Dalmatinskoj Zagori (Šibensko-Kninska županija) od majke Marije i oca Ante. Svoje rano djetinjstvo i odrastanje je proveo u rodnom selu. Oca je rijetko viđao jer je bio odsutan zbog posla u Njemačkoj, a dolazio je kući samo za Božić i Uskrs. Marko u gradu Splitu završava srednju školu za ugostitelja. Ipak, njegov će život krenuti drugim putem – putem Domovine!
Po početku Domovinskog rata 1991. godine Marko je odlučno stao na branik svoje Domovine i hrvatskoga naroda. Strah tada gubi svaki smisao, a prevladava ljubav za slobodnom Domovinom i vjera u Boga. Rame uz rame hrabri borci nikada nisu dozvolili da sprska noga kroči na sveto tlo u Čavoglavama. Marko je u to vrijeme u rukama imao američku pušku Thompson, po kojoj je i dobio nadimak.
Iz toga doba potječe i prva Markova pjesma – legendarna „Bojna Čavoglave“. Pjesma koja se brzo proširila cijelom Hrvatskom, proslavila Marka, a ostalim hrabrim borcima dala snage i volje za obranu Domovine. Glavna poruka ove pjesme bila je upućena četnicima kojima je dano do znanja da neće u Čavoglave dok god ondje žive Hrvati, jednom riječju - nikada!
Nakon obrane Čavoglava 1992. godine Marko počinje priređivati humanitarne koncerte diljem Hrvatske. 1992. godine izlazi i njegov prvi album – Moli mala. 1994. godine Marko piše još jednu veliku pjesmu – „Anica – Kninska kraljica“. Tom pjesmom dao je do znanja svim srbima da krajina nikada nije, niti će ikada postojati – Hrvati će osloboditi svoj grad!
1995. godine Marko se spremno vraća u 142. drnišku brigadu, koja je sudjelovala u operaciji Oluja (4.8.1995. – 7.8.1995.). Bio je jedan od prvih vojnika koji su ušli u oslobođene Knin i Drniš. Iste godine izlazi i novi album – „Vrijeme škorpiona“.
Godinu dana nakon završetka rata, 1996. godine Marko je završio i svoj treći album – „Geni kameni“. 1998. godine daleko u visine ga je podigao album „Vjetar s Dinare“. Svoje mjesto ondje je učvrstio 2002. godine kada mu izlazi album „E, moj narode“.
2003. godine izlazi kompilacija „Sve najbolje“ s 18 pjesama. Na njoj se pojavljuje i jedna nova pjesma – „Ivane Pavle II.“ koja je posvećena dolasku pape u Republiku Hrvatsku.
Najnoviji album Marka Perkovića Thompsona je album „Bilo jednom u Hrvatskoj“ koji je izašao 8. prosinca 2006. godine. Na ovaj novi album se dugo čekalo. Marko je uz mnogo truda sa svojim bendom snimio pjesme, koje je publika prepoznala. Prodan je u približno 100.000 primjeraka.
Marko Perković Thompson je jedan od najvećih glazbenika u Republici Hrvatskoj. Njegove slušatelje najviše privlače pjesme domoljubne tematike u kojima naglašava svoje Hrvatstvo i ljubav prema domovini.










Post je objavljen 31.01.2008. u 14:10 sati.