Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamaunevolji

Marketing

Trudnica na fakultetu

Recimo, da sam ja normalna cura, to vjerojatno ne bi bilo ništa strašno. No od svojih mladih dana uvijek sam mislila da se svijet okreće oko mene, da svi znaju što se sa mnom događa i da je to svima jako bitno. (to vam je tako kad ste razmaženi).
Pa sada imam malenih problema sa svojim trbušćićem kojeg skrivam, ne bi li netko slučajno nešto krivo pomislio(znam, glupa sam).
Kad nisam bila trudna, skrivati trbušćić je bilo lako- samo ga malo uvučeš i zadržiš dah kad prolazi neki dobar tip- u tim je trenutcima čak izgledalo i kao da imam sise :) . Jednako kako i muškarci skrivaju svoje pivske trbuhe- služili smo se istim metodama.

No, sada je drukčije. Kako ga god uvučeš, on se vidi, kako god zakopčaš hlače, trbušćić proviri... pa su mi ostale dvije solucije: ili ću na faks ići u tangicama i bez hlača: jer mislim da onda nitko neće pogledati malo višlje, ili ću se odreći seksi uskih majičica i nositi nešto šire.

Odluka je pala na drugu soluciju, iako to nije u mojem stilu :) . Pa sada idem na faks kao bakica, u smiješnim širim puloverima... bebo, bolje da izađeš što prije, jer ću početi s tetkom igrati bingo i plesti vestice... što mi činiš od društvenog života, ccc...

Post je objavljen 31.01.2008. u 12:11 sati.