Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psprules

Marketing

Atheist Rap - Pula

Image Hosted by ImageShack.us



Cijenjenog datuma 25.01.2008. u Pulu su krenuli Petko i njegov prijatelj Denis. Gospoda imenom Diego i Frane su pičke jer na kraju nisu išli s nama. Nema veze...bilo je dobro i bez njih. Uzeli smo neko dobro vino od naše draage rabljanke Lučane...hvalawink, i krenuli našom draagom Toyoticom nach Pula. Dok smo došli do mjesta gdje se koncert trebao održati..klub ''uljanik'' .... jedno 4 puta smo se izgubili u j..... Puli. Kad smo se stacionirali i počeli pit evo ti sranja: došlinono (ćelavci), pitali cigaru...a minamcor(ne..ne nema cigare) oni seburninmad(raspizdili) i na kraju..........cryzubo...neki plakali, neki zube skupljali.!!!
Kad smo ušli u klub ostali smo zaprepašteni...preedobra atmosfera...puno ljudi.. pili smo s TUSTOM.
Pošteno se zapili...i spremni čekali da svirka počne. Denisa je malo mučila nekakva mononukleoza pa nije bio najbolje volje...al ne njegova nego...khm...6mjeseci, buncao je..ma dobro vratimo se na temu!
Atheist rap je odsvirao 2 i pol sata dobre svirke, upoznali smo se s ''Demonima'' iz Pule, pogali..se s nekim životinjama a ne ljudima i oko 3..4 išli spavat i opet se smrzli u- autu. Drug o jutro smo se prošetali pulom..onako polupijani..potrgani..mamurni, i žderali neki odlični Burek. U kasnim poslijepodnevnim satima smo se vratili doma i već u 7 bili spremni za još jednu pijanku...Lukin rođendan.
raport made by: Petko*party


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Post je objavljen 31.01.2008. u 09:06 sati.