Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divljakushaa

Marketing

naslow? a zaŠto?

waveoiček.......
pozdraw weliki...
eo doslo mi je malo pa pisem post....
ne widim razloga da zamaram ljude sa swojim problemima...
pa c€m se malo oswrnut na EP u rukometu...
necem puno


hrvatskada....srebro zlatnog sjaja...
tko god da kaze da decki nisu zasluzili to srebro i da su s prawom izgubili u finalu...e nek probaju oni igrat u takwoj situaciji.. od 18 igraca 10 ih je bilo ozljeđeno...i to wecinom udarna postawa...
toj ekipi treba dignut spomenik jer su nedostizni....
i swima kapa do poda.....cerekLEGENDE.cerek....ma razbit cemo mi Dance prwom prilikom......

hrvatskaeo...jedan mali filmek...pa ko woli....



rofli sad malo za zaje*anciju....
jedna pričica....
jelte... ne...malo da se cowjek nasmije u owakwim uzasnim danima...

v moj posel se ne mešaj..
Ive se žalio prijatelju na bol u laktu. Prijatelj mu je savjetovao neka ode do kompjutera u ljekarni, koji će mu problem dijagnosticirati brže i bolje nego liječnik.
- Samo unutra stavi uzorak urina, kompjuter će ti dati dijagnozu a sve će te koštati samo 50 kuna!
Ive pomisli kako nema što izgubiti, popiša se u bocu i krene u ljekarnu. Nakon što je pronašao kompjuter, ulije sadržaj boce u spremnik, ubaci 50 kuna a stroj počne ispuštati neke čudne zvukove, dok su se lampice na njemu palile i gasile.
Nakon kraće pauze, iz stroja izađe komad papira na kojem je pisalo:
- Imaš teniski lakat. Umači ruku u toplu vodu. Izbjegavaj podizanje teških tereta. Stanje ruke popravit će se u roku od dva tjedna.
Kasnije te večeri, dok je razmišljao kako je nova tehnologija začuđujuća i kako će zauvijek izmijeniti medicinu, Ive je počeo razmišljati o tome može li se kompjuter nekako "zeznuti".
Pomiješao je vodu iz slavine, izmet svoga psa i urin svoje žene i kćeri. Na kraju je masturbirao pa čudnoj smjesi dodao i svoju spermu. Vratio se do ljekarne, ubacio uzorak i 50 kuna.
Kompjuter je ponovno ispuštao jednake zvukove kao ranije, lampice su se palile i gasile, i nakon nekoliko minuta na papiru je izašao izvještaj:
- Voda iz tvoje slavine je previše tvrda. Nabavi omekšivač za vodu. Tvoj pas ima gliste. Nabavi mu vitamine. Tvoja kćer uzima kokain. Pošalji je u rehabilitacijsku kliniku. Tvoja žena je trudna i nosi blizanke. Nisu tvoje. Nabavi si odvjetnika. I prestani drkati, jer ti inače teniski lakat nikad neće proći
.



mah-mah do nekst tajm... wave



Post je objavljen 30.01.2008. u 22:11 sati.