Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Grof je u stanju teskog soka....................

Dobivsi vijest da je grof svrgnut nasilnim putem sa vlasti samo sto je na nekoliko dana maknuo guzanjak sa "Kecolanda" pao je u tesku depresiju.

Srecom da je Al Tipone uspio izbjeci smaknuce nezahvalnog puka i javiti grofu vijest. te da je ostao odan prijestolju po cijenu vlastitog zivota..

Stoga cuvsi vjest da je nastala ugrozdba za voljenog Grofa Ratnice iz pokrajine u kojoj se trenutno nalazi Grof kao i mnoge Ratnice iz domovine dobrovoljno su se javile postrojivsi se prsa do prsa spremne krenuti u pomoc svom voljenom Titu, pardon Grofu ali kako one iz domovine nemaju tko da ih vodi , pa stoga Grof moli sve koji su izbjegli casno dati zivot za Grofoviju da mu se jave da im da zborno mjesto Ratnica u domovini te da ih povedu krenuvsi sa juga a, Grof sa svojima dragovoljkama sa sjevera te da ponovo uspostavimo vlast u svojoj Grofoviji

Grof je zabrinut sto se je desilo sa vjernim suradnicima A-Zelengorskim te ratnicom I. Zelengoskom, nezna dali su izbjegli i spasili barem kobasice i pikado ,pokoji spil karata sa sjedista nase grofovije "Kecolanda", grof je zabrinut za svoju obitelj , jer nema glasa od njih.

Stoga puce koji je ostao vjeran svom grofu i domovini nista ne brinite , pritajite se , i cekajte Grofa grof stize-



Post je objavljen 30.01.2008. u 21:22 sati.