Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

FVK"Mirko Lauš":događanja

Prva samostalna izložba fotografija našeg člana Tomislava Saića,
otvorena 25.01.2008. u prostoru Općine Pitomača.

FVK"Mirko Lauš" VIDEO

Crteži su prohodali i kod mlađe grupe
Animacija crteža je dugotrajan i mukotrpan posao i to mogu samo najuporniji. Tu izjavu možete ćuti od svih koji su se barem probali baviti animacijom. U okviru "Filmske grupe" puno je strpljivih filmaša pa iako smo već izvjestili da dobro napreduje crtić koji rade srednjoškolci valja spomenuti i najmlađe jer su i njihovi crteži "prohodali" na ekranu pa posao postaje sve zanimljiviji iako se u stvari još uvijek nalazimo na početku jer još je puno posla pred nama.
Dok najmlađi animiraju, oni malo veći prihvatili su se montaže materijala koji je snimljen u subotu pa je za očekivati da će uskoro biti završen i "Ulični svirač".


Uz pomoć policije savladali nasilnika
Policija je pomogla i nasilnik je savladan. Naravno, radi se samo o dječjem filmu čije je snimanje danas završeno jer je konačno sunce na nekoliko sati stvorilo ambijent kakav je bio i na početku snimanja. Film radnog naslova "Ulični svirač" mali su filmaši započeli snimati još prije prvog snijega pa su morali čekati da vremenske prilike budu kakve su bile i na početku snimanja jer se radnja filma odigrava u nekoliko dana.
Zabavno je bilo na snimanju a najviše smijeha bilo je za vrijeme pregledavanja materijala nakon snimanja. Naravno smijali su se svojim pogreškama i nespretnostima na snimanju. U ponedjeljak slijedi početak montaže.

FVK"Mirko Lauš"


Post je objavljen 30.01.2008. u 17:58 sati.