Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala7julie

Marketing

...Juliet loves the beat and the lust it commands...

kissnovo otkriće: pjesma sharpest lives od my chemical romance...

zamislite tipa duge kovrčave crne kose. tipa s predivnim osmijehom i nježnim smeđim očima. tipa koji vas u jednom trenutku natjera u smijeh, a drugi u plač. tipa čije vam je prijateljstvo važnije od toliko drugih stvari. tipa za kojeg se brinete toliko da to vama samima (a vjerojatno i njemu) ide na
živce. tipa o kojemu s jednom malom plavom možete pričati cijelu večer u rock housea. tipa čije pjesme jedva čekate pročitati. tipa koji je jedna od najboljih osoba koje ste ikad upoznali. tipa koji vam širi horizonte, kako u glazbi tako i u drugim stvarima. tipa kojeg prvog zovete kad ste down. tipa koji se ne javlja na mobitel. tipa kojeg ste u par dana uspjeli zavoljeti više od mnogih osoba. tipa kojemu posvećujete ovaj post. tipa o kojemu možete toliko toga reći, a ipak vam ponestane riječi kad vas netko upita za njega. tipa s kojim se niste jako dugo čuli, a još duže vidjeli. tipa koji živi u drugom gradu. tipa kojeg ne možete vidjeti. tipa koji vam užasno fali. tipa za kojeg jedva čekate da sjedne na bus i dođe u ovaj grad. a to se neće desiti još dosta vremena... zamislite svog najboljeg prijatelja.

pozdravlja te ana. fališ nam užasno. volim te.

a sad zamislite jednu curu. curu duge plave kose s najljepšim smeđim očima. curu talentiranu za crtanje i modu. curu uz koju bi bili pa makar vas uvalila u nevolju. curu koja vas može izludit škakljanjem i rastužit zamišljenošću. curu čije vam je prijateljstvo važnije od toliko drugih stvari. curu koju toliko puta poželite vidjeti, a ne možete. curu koju poznajete cijeli život i bez koje ne bi mogli. curu koja je toliko draga da je možete zavoljeti u treptaj oka. curu za čije ste ljubavne pothvate jako zainteresirani. curu koja je uvijek tu za vas. curu s kojom ste ustalili neki određeni ritam viđanja, u kojem je trenutno velika praznina jer se niste vidjele za Božić. curu o kojoj više ništa ne možete reći jer zvoni za 5 minuta a vi ste na informatici. curu koju jako volite... zamislite svoju najbolju prijateljicu.

pozdravlja te maja. pozdravi luku. možda dođem u zgb jedan od ovih vikenda...

kisskisskiss

...the sharpest lives are the deadliest to lead...


Post je objavljen 30.01.2008. u 17:37 sati.