Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

MORH u lovu na NLO

Izgleda da MORH-ovci opet love NLO-e. Sjetimo se da su 1997. godine lovili NLO iznad Paga. U zraku su bila 4 miga, što naravno MORH opovrgava. Što su prošle srijede vidjeli na radaru da je ponovno podiglo 4 miga u zrak ne znam, zato ću prenijeti priču momka iz Crikvenice koji je sve to vidjeo i ispričao Zoranu.

To se dogodilo u srijedu (23.01.2008.) kada je zatvarao lokal. Iznosio je smeće i odjednom ga je uhvatila nelagoda iz nekoga razloga (to se dogodilo kad se počeo penjati stepenicama). Zatim je krenuo prema kantama, te je na desnoj strani ugledao 4 aviona (nisam znao da su nam sva četiri aviona ispravna) kako se na različitim visinama kreću prema lijevoj strani ( s obzirom na položaj kretali su se JI-SZ) te je krenuo prema cesti i stao nasred, jer je na lijevoj strani vidio nešto (nije vidio točan oblik niti je mogao procijeniti na kojoj je udaljenosti) što je bilo jako čudne boje od koje je prepoznao ljubičastu ali je nije mogao definirati jer se konstantno mijenjala. Zatim je to nestalo (krenulo prema onim avionima).
Sljedeći dan taj stup se nije gasio iako su sva ostala svjetla iz ulične rasvijete pogašena (ne znam ima li veze s time ali to je njegova pretpostavka).





Post je objavljen 30.01.2008. u 16:35 sati.