Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

Neka ovo bude početak novog početka.

Shvatih da sam u zadnje vrijeme zapustila blog.
Ali zato smatram da ostala područja i ne zapuštam tako.
Naravno da će uvijek postojati strah da ću zapostaviti školu zbog ove predprijemne euforije (da, meni je već krenula), ali Bože moj, šta je, tu je...
Ove godine mi se desio presedan, kako bi političari rekli...Tj., nisam doživjela onu poslijeblagdansku depresiju od koje bolujem svake godine. Štoviše, jedva sam dočekala da sve to završi. A bor sam otkitila u prilično agresivnom i živčanom raspoloženju uz povike da više nikad neću kitit bor jer kuglice i lampice ne slušaju i neće se skinut. Valjda im nije bilo dosta praznika. A meni...ne pitajte, možebit da je i pms.
Ali zaista ću razmisliti o kićenju bora ove godine.
Kako opet ne bi bilo fajta.
Novo polugodište je, pak, krenulo nekako čudno. Izgubih volju za ovim predmetima – to svakako. Ali pogotovo nekako izgubih volju da idem u školu. Da nije određenih ljudi iz razreda koje obožavat, i odlazak u školu bi prolazio u agresivnom i živčanom raspoloženju.
Što se moje glave tiče, uh, tu se miješaju svakave misli. Nikako da se kockice poslože na svoje mjesto. Ironično da, kad god poželim neku od tih misli napisati, one jednostavno pobjegnu i sakriju se negdje u mozgu. (sad je kao moj mozak tako velik =P)
Smislila sam si alternativu za to ako ne upadnem na faks.
Pa je to izgledalo ovako:
Napokon odlučim da ću, ako ne upadnem na filozofski, ići na tečaj za kozmetičarku. Pa je onda prevladala vriska skupa s frendicama iz razreda kako ćemo radit umjetne nokte, držati solarij, i tako dalje. Pa, čini se lijepo ovako kad pomislim. Zanimljiv je to posao.
Zatim sam tako entuzijastična rekla mami svoj novi briljantni plan koji je nju sve samo ne oduševio. Pa je rekla da se iskreno nada da ću upasti na faks i ne izmišljati kerefeke.
A čini se baš super plan.

Dio razreda paničari oko silnih pitanja za maturu koja moraju naučit, a određeni profesori se trude i dodatno ''začiniti'' situaciju pa im pričati o važnosti mature te velikoj mogućnosti da će ih neki od profesora srušit ne budu li znali.
Što se mene tiče, ja sam oslobođena mature. Ali ova medicinska škola se nama odlučnima potrudila zagorčati život i nagurati hrpu bezveznih stvari uz pisanje maturalne. Dok gospoda u ekonomskoj imaju samo maturalni.
Ah, što ću, ovi medicinari.

I takoto...Novi post će biti za nekih...mjesec dana?


Post je objavljen 30.01.2008. u 12:15 sati.