Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Eto novi post, napokon!

Prvo ću se svima ispričati zbog "zakašnjenja" u postavljanju posta s rezimeom 2007 godine!
Mislio sam isti pisati nakon skupštine, ali pošto nam je skupština "tek" u ožujku (kao i svake godine), odlučio sam ipak ga malo ranije napisati!

2007 godine smo imali 71 aktivnost, gdje se ubrajaju intervencije, osiguranja, vježbe, razni radovi i slično, a nije ubrojan prijevoz vode, sitna čišćenja i drugi sitniji radovi koji se vrše svakodnevno!

Imali smo 13 intervencija, ili 19 % rada, što u pogledu na prijašnje godine znači da nam je broj intervencija dosta pao (npr 2005 smo imali 32 intervencije) na što bi mogli biti ponosni jer bi moglo značiti da je na neki način svjest građana možda malo promjenjena, ali nećemo prizivati zlo (da u 2008 godini broj nebi naglo poskočio), a od intervencija svakako moramo naglasiti sljedeće;
- Požar šume na Žumberku - Tisovec
- Požar šume na Stražniku (brdo iznad vatrogasnog doma)
- Akcident - ispuštanje amonijaka
- Požar otv prostora u Zadarskoj županiji

Nažalost, oprostili smo se od nekih naših članova, G. Štengl Mirka i G. Fresl Josipa Roca!

Veliki dio posla je odrađen u obnovi garaža i sale, a u 2008 godini je nastavljeno dotjerivanje!

Odazvali smo se pozivu gradonačelnika građanjima na čišćenje gradskog potoka Gradne (da,da, mali je al u njemu ima pastrva)

Djelovali smo preventivno te "otkrili" 273 hidranata u gradu, pregledali ih i ustanovili njihovu ispravnost

Prali ceste, osiguravali razne prigode, održavali sastanke, vršili sitne popravke na vozilima i održavali ih, i ....... (ima još mnogo toga)


Svakako treba pohvaliti neke članove koji su radom i satima provedenim u domu zaslužili barem to; Domin Vladimir ml, Bogolin Boris, Domin Jurica, Miroslav Rubinić, Nevenko Barković, Domin Damir, Barković Goran,Herceg Stanko, Karlo Trnar, Nikola Stić i Domin Davor, a time neželimo umanjiti ničiji rad, jer svatko tko je dao za društvo barem pola sata rada, učinio je tako velikodušno djelo i znamo da je tih pola sata dao od srca, stoga, svima HVALA!!!


A kako zaključiti ovaj post, AJMO DALJE, nova je godina, nove su aktivnosti već počele, što bi mogao odmah biti uvod u novi post, a on za koj dan!

pozz svima!!!

Post je objavljen 29.01.2008. u 23:17 sati.