Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fairytaleornightmare

Marketing

TRAMVAJ I DRUŽINA

U 6h...zazvonije je poznati zvuk Gužve na mobitelu, bilo je vrijeme za buđenje. Bez ikakvih poteškoća digla sam se iz kreveta i zaputila u kupaonicu...!!! Ma ajde dosta bi bilo sranja...da pređem na stvar...napokon je došla ta dugo oćekivana subota. Svi smo posjedali u autobuse i krenuli u Zagreb na Chagallovu izložbu...mislim tko je uopće išo radi izložbe..."moja" družina nije...ali izložba je bila stvarno odlična. Čovjek je to stvarno odlično radio...slikao. Al dobro dosta o Chagallu...! Bilo je stvarno odlično u Zagrebu...išli su 1. i 4. razredi gimnazije i još ova druga smijena trogodišnji.
Od "moje" družine su išli Barbara, Andrea, Ana, Lea, Antonia, Ivan, Luka, Benjamin, Mislav i Bojan. E...i tak obilazili mi sve trgovine...vozili se mi u tramvaju e obišli mi cijeli Zagreb tramvajem..tražili mi papućice..e al od papućica ni P....!!! I tak nismo mi nigdje našli papućice....ali...zato smo si Barbara i ja....kupile hrčka. Ona ženskog a ja muškog....E preslatki su moj se zove Franky (Luka mu je dao to ime) a Barbarina se valjda zove Katy...!
Većinu vremena u Zagrebu proveli smo vozajući se u tramvaju...ćak je Lea i hlače presvlaćila u njemu...mislim tramvaj je bio prazan bila je samo družina...ali auti koji su prolazili iz vana imali su zanimljiv pogled...hehehe...!!
Neću ići u detalje...mora nešto ostati i za nas...pa...to bilo sve o Zagrebu...a inaće kod mene nema nićeg posebno novog...!!! Evo jedino moram reći da sam postala nova ćlanica "KRIK-a" za one koji neznaju to je Udruga mladih Slatina...i mislim da bi to bilo sve od ovoga post...pa onda pozdav svima do idućeg...!!!!

Post je objavljen 29.01.2008. u 21:41 sati.