Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotmalegimnazijalke

Marketing

*-__-**-__-*O sVaČeMu Po MaLo*-__-**-__-*

E da...
Prvo da kažem nešto o zabavi koja je bila u subotu....
Oko 9 su kod mene došle Jelena i Mirela.One su išle samnom u osnovnu,a Jelena i sad ide samnom u razred.
Išle smo u dom,a kad smo stigle tamo....šok!Bilo je troje ljudi.I onda smo se vratile kod mene doma i oko 10 smo išle ponovo tamo.Onda se već skupilo dosta ljudi,i mi smo ostale.Tamo je bila i Kristina(još jedna cura iz osnovne).Bilo je odlično,bar meni!!!!Opet sam se naplesala.....
Jedino što mi nije bilo dobro je to što su oko pol 1 počele svirat cajke.Nemam ja ništa protiv cajki,ali mi ne pašu na zimske večeri.Nekako..šta ja znam.....ali sve u svemu bilo je dobro!!!
Iduću subotu je zadnja..tj predzadnja..zadnja je u utorak.....ne znam dal ću ić na tu...
Sljedeća stvar o kojoj ću pisat je rukomet....
Nadam se da ste svi gledali...Naši su osvojili odlično drugo mjesto!Svi su zadovoljni s rezultatom.Ja sam isto zadovoljna iako sam se čak malo nadala prvom mjestu...ma koga ja zavaravam..nisam se malo nadala nego jako!I jako sam se iznervirala zbog nekih sudačkih odluka za koje mislim da nisu bile ispravne.
Naši igrači su svi bili ozljeđeni,a igrač koji me najviše iznenadio je ''mali'' Čupić za kojeg do sad nisam čula,a zabio je puno golova na ovom prvenstvu.Njega svakako čeka svjetla budućnost i svaka mu čast.
Ivano Balić,naravno,najbolji naš igrač,ali je ozljeđen.U utakmici protiv Danske je šepajući otišao s terena i nije mi nikako jasno zašto je opet išao u igru!Zašto toliko forsirat???
Golmani su nam katastrofa!Ako želimo nešto postić,mormao nać nekog dobrog golmana jer ovako ne ide.I moramo počet koristit neke mlade igrače kao što je Čupić.
Još sam o nečemu mislila pisat,ali se ne mogu sad sjetit čega.U zadnje vrijeme sam prilično zaboravljiva
Nikako ne mogu nać malo vremena da uredim blog.Moram dizajn promijenit,linkove,dodat slike,komentirat druge blogove...puno toga!!!
Zadnjih par dana je ful lijepo vrijeme vani.Baš je dobro vrijeme za šetnju..i za vožnju na biciklima...a s kim????Sama???Kako mi je to glupo...ono ..stvarno nemam s kim....bilo bi dobro pol sata na dan(umjesto da buljim u TV) vozim bike.Ali neeeeee.....
Sad nemam nikakvih turnira u šahu...to mi je malo glupo...ni ne znam kad ću na koji sljedeći turnir...Češka?Možda ako se bude išlo ove godine,ali imam neki predosjeaj da se ove godine neće ić.
Onda Buševec....ako ću bit pozvana???
Evo počela sam gluposti pisat pa bolj e da završim s postom...kisssssss

Post je objavljen 29.01.2008. u 20:17 sati.