Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

JUNIORI = OVAJ VIKEND POČINJE PRVENSTVO (rođ:89,90 i 91g)

Ovaj vikend počinje prvenstvo HNS-a Područje - sjever.
MNK"MARTINOVKA" 1.kolo igra u gostima protiv MNK"ZAGREB I".


Još nismo dobili točan termin odigravanja utakmice i u kojoj dvorani igramo.Kada dobijemo mjesto odigravanja i termin objaviti ćemo.Utakmica se igra 2x15 minuta čiste igre ,futsal pravila (4+1 s najviše 7 rezerva, a najmanje 3 rezerve mora biti da zapoćne utakmica),dva suca,delegat,doktor, elektronskin semafor(mjeritel vremena).


Kandidati za utakmicu :Gavran,Leskovar,Kurtović,Krznarević,Soče,Bevanda,Matovinović,Raguž,Mijić,Radoš. i igrači rođeni 1992.god.(Jambrešić,Pezo,) ako koji od njih, do Subote uspije obaviti sportski i specijalistički pregled.


VAŽNO I HITNO !!!
Igrači koji trebaju napraviti specijalistički pregled,neka otiđu(čim prije) kod svog doktora i traže uputnicu za KKS,SE i urin , kada dobiju labaratorijske nalaze, onda te nalaze daju odmah treneru (091/134-1950) da preda doktoru u Sportsku ambulantu (Dom sportova) i dobije odobrenje za igranje u Juniorima.

Ostali svi igrači ( 89.90.91.92. i mlađi ) koji su registrirani kao i ne registrirani trebali bi igrati u Subotu (02.02.08.) u Zagorju revanš protiv MNK"STUBAKI" - točan termin još nije dogovoren jer prvo moramo znati kada igramo prvenstvenu utakmicu Juniora. Zamolite ,tate,mame ili djede da nas voze u Oroslavlje na utakmicu, ako se bude igralo.

SENIORI: Igraju 14.kolo 2HMNL-sjever u Nedjelju (03.02.08.) s početkom u 16,30 sati protiv MNK"FOTEX" (Nedeljanec-Varaždin) kao domaćin u Zagrebu , dvorana Kemijske škole (Vukovarska-Držićeva).Bilo bi dobro da svi igrači mladeži kluba dođu na utakmicu navijati za naše seniore.

Post je objavljen 29.01.2008. u 18:00 sati.