Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barex174

Marketing

Crazy day

HAy ljudi!
Odmah cu poceti s skolom,da je se rijesim.
1 sat i 2 sat smo imali Hr. Radili smo lektiru.....ubitacno dosadnu...od Dragutina Tadijanovica''srebrne svirale''. Nije ju ocijenio...jupi za mene!!!
Groza nam je pricao o pojmu ,,apsurdno'' to znaci kao da to nema smisla da je besmisleno...
REkao je:,,bilo bi apsurdno da ja sad oko grafoskopa zavezem spagu i spustim ga kroz prozor i zatim se spustim..''-ceg se jos nece dosjetiti??!!
3 sat smo imali glazbeni..kad je profesor ukljucio radio pocelo je nesto skicat...da ti probije usi....zatim je pustio Thompsona...decki ko decki poceli pjevat...neznam koja je pjesma bila...meni je bilo svejedno..samo da nepusti svoju operu...ajme! Kasnije je pustio nekakvu pjesmu ,,Neka cijeli ovaj svijet'' i jos neke....zatim su se decki pobunili da hoce thompsona....te je pustio...i to pjesmu ,,Lipa Kajo''-neki su se smijali jer se nasa profesorica zove Kaja....(iz matematike)
Dobro da nije dosla u razred jer bi pitala:,,Tko to moje ime doziva''?
Ah...sta cete...luda je.....
Pod velikim odmorom...cula sam nesto da je Čičićka ''trudna'' ali to je ocito lazna vijest...mala ide u 7 razred i sad bi ona bas bila trudna...ma daj.....ko god da je to izmislio...stvarno je glup!
Teo je pisao narodnjake...i pjevao kao obicno...lud...ali sta cete....
4 sat smo imali engleski...dosadivali se....
5 sat smo imali tehnicki...radili smo treptalo.Kolaric je Suzani rekao ,,popisanka''
Koji kreten!
6 sat smo imali povijes...ali smo se sa 8 c morali zamijenit za ucionice...jer je tam profesorica Jozić sve pripremila....(nadam se da kuzite)
U 15sati mi dolazi Veky...pa sad idem suzy poslati e-mail...nadam se da ga je dobila....KRISTINA danas cu ti probat poslati pjesme....a sad:
POZZ

Post je objavljen 29.01.2008. u 13:45 sati.