Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVI SINGLOVI

AMY WINEHOUSE Love Is A Losing Game
Amy Winehouse - Love Is A Losing Game.mp3
Posljednji singl s odličnog i za nagradu Grammy višestruko nominiranog albuma Back To Black, Love Is A Losing Game predstavlja Amy u nešto laganijem izdanju. Pjesmu je napisala sama Amy, a producirao ju stari suradnik Mark Ronson, ove godine nominiran za Brit Awards u 3 kategorije, između ostalog i za njihovu suradnju na pjesmi Valerie.
Radi se naravno o odličnoj pjesmi s albuma, kakav je na kraju krajeva i cijeli album
OCJENA: 5


ASHANTI The Way That I Love You
Izgleda da se nešto pokrenulo i oko novog albuma Ashanti. Nakon teasera Hey Baby (After The Club), pjesma The Way That I Love You najavljena je kao najavni singl njezinog dugo najavljivanog četvrtog albuma - Declaration. Nakon višestrukog odgađanja, album bi se trebao pojaviti u prodaji tek u lipnju, no nije naravno isključena mogućnost odgode, a ovisit će o uspjehu singla. Pjesmu pak potpisuje Ashanti, a producirao ju je L. T. Hutton.
OCJENA: 3+

KYLIE MINOGUE In My Arms
Nakon singla 2 Hearts Kylie Minogue simultano će izbaciti dva nova singla. Wow će ići na britansko i australsko tržište dok će In My Arms ići u ostatak Europe. Meni osobno najbolja pjesma s albuma, a između ostalih potpisuju ju Kylie Minogue i Calvin Harris.
OCJENA: -5

RAZAH Rain
Nakon prvog preslušavanja ove pjesme, nisam ju uopće imao namjeru predstavljati. No kako su ju američke stanice počele jako često vrtjeti i kako sam nekoliko puta vidio spot, našao sam neke prednosti iste. Uz već prisutne mane. Prednost bi bila ta da je pjesma zapravo dobra. I iako podsjeća na neke druge, u rukama nekog boljeg vokaliste, ovo je mogao biti hit. Ne isključujem mogućnost da i kao ovakva bude, no slabašna interpretacija, a pogotovo nepotrebno afektiranje pjevača tijekom cijelog spota, nikako ne pomažu pjesmi.
OCJENA: -4

JORDIN SPARKS feat. CHRIS BROWN No Air
Jordin Sparks - No Air (feat. Chris Brown).mp3
Iako pjesma sadrži neke dobre dijelove, a tu je i odlična interpretacija Jordin Sparks, radi se o tek prosječnom ostvarenju koje će na svom eventualnom (prilično izvjesnom zapravo)uspjehu moći zahvaliti tek Jordin Sparks i njenoj još uvijek prilično svježoj pobjedi na Američkom Idolu. Produkciju potpisuje duo The Underdogs.
OCJENA: -4

FLO RIDA feat. T-PAIN Low
Aktualni američki #1, pjesma koju je producirao trenutno sveprisutni T-Pain i na tronu sveprisutnosti zamijenio Akona, a koja produkcijom podsjeća na one Lil Jona, meni jednog od dražih producenata.
Jasna i čista produkcija, pjevan pripjev, relativno zanimljiv tekst i hit je tu. I ponovno naravno pokazuje našim reperima kako rap/hip hop pjesma može izgledati. Većini nedostižno, rekao bih.
OCJENA: 4+

ATOMIC KITTEN Anyone Who Had A Heart
Nisam fan grupe, nisu mi čak ni nešto simpatične, no ova pjesma Dionne Warwick jednostavno je prekrasna. Neću ju ocjenjivati niti dovoditi u usporedbu s originalom, reći ću samo da su djevojke napravile relativno dobar posao.
Kritika lošem spotu.

I nekoliko ocjena/preporuka:
ADELE Chasing Pavements -5
SARA BAREILLES Love Song 3
NE YO Go On Girl 4

ESTELLE feat. KANYE WEST American Boy 4+
MISSY ELLIOTT Ching-A-Ling 4+
T-PAIN feat. Ray & Teddy P & Teddy V Put It Down 4+
CASELY Emotional 4+
CHERISH ft. YOUNG JOC Killa 4

Post je objavljen 29.01.2008. u 01:06 sati.