Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yamahalovers

Marketing

ludo i nezaboravno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ljudovi evo mene nakon duuuuuugo vremena i javljam se u super raspoloženju a a tome je uzrok jedan kratki ali slatki put u Dubrovnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U petak smo krenuli na Dubrovački karneval koji je dobro prošao-dobili smo veliku medijsku pozornost,ali onaj najbolji dio tog cijelog puta je zabava u tvrđavi Revelin koja je doslovno nezaboravnaNEZABORAVNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nakon večere i maskiranja po želji otišli smo u tvrđavu da se pošteno isplešemo...prije polaska ja sam mislila odustati jer sam mislila da bude dosadno ali sam se prevarila...kad smo stigli atmosfera je bila več dobra- još nisam bila raspoložena za plesanje ali zahvaljujuči mojoj Heleni M. koja me nagovarala išle smo plesat i nakon nekoliko pjesama(zagrijavanje) došli su kandidati za plesanje ali odbile smo ih jer i nisu bili u stanju plesati.Malo kasnije su došli kandidati br.2 koje nismo mogle dobiti!!!!! To su bili preslatki zvončari iz Rijekecerek (prije polaska upozorili su me da su zvončari jakoo slatki i da pazim kaj radim)!!!!!!! Jedan od njih s kojim sam se malo bolje upoznala je bio moj plesni partner cijelu večer-kako dobro pleše,a ja katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bang
Moja frendica Helena i ja dosad nismo tako uživale ko ovaj put,al ovo je stvarno bilo super-ne mogu opisati riječima ovaj osjećaj!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala svima koji su me nagovarali da idem u Dubrovnik a posebno HVALA tebi Helena!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 28.01.2008. u 18:52 sati.