Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

strpljen - spašen

mah

Da, da znam, zakazala sam, ali s razlogom… (haha, da bašlaze). No da, pa obećala sam vam pustolovinu u slijedećem postu, ali od nje (zasad još) ništa. Zašto? Zato što Ana naganja CD sa slikama već gotovo mjesec dana… e pa ljudi dragi, uzmite taj CD, zamotajte ga u 50kn i bacite kroz prozor… (ili u moje dvorište…belj). No eto, sad znate zašto tako dugo nisam pisala… htjela sam ja, i imala sam volju… (stvarnooolaze), al nisam imala fotke…
Pa ću vam sad natipkati jedan ovako, bezvezni „radi reda“ post. Moženaughty? (kao da se možete bunit.zubo)
No da…(zašto mi je baš ta poštapalica ušla u rječnik????) što se događalo kod mene, oko mene i tako dalje i tako bliže? Hmmm… niš posebno… u školi i dalje dosadnoheadbang, dosadna su i pitanja za maturu na koja moram odgovaratheadbang, i radnja koju moram pisatheadbang i sve to skupa(kao da nešto vezano za školu može biti interesantno…). A sad… bilo je tu (van škole, naravno) i zanimljivih stvari, kako lijepih, tako i onih manje lijepih, ali o tome nećem tu… ipak ovo svatko čita… (sad sam samu sebe za jezik povukla, znam…)
No dobro, ljudovi(ce), idem sad pisat ta dosadna pitanja (tj odgovore) i radnju… i liječit se…(pošto danas ne pohađah nastavupjeva)
A vi mi uživajte, budite dobri, lijepi, pametni (bla bla bla) i strpljivi kao jasmijeh
Puno vas voli i ljubi vašacerek
Ban_ana_naSmah


Post je objavljen 28.01.2008. u 13:08 sati.